Matkahaaveilua

Marc by Marc Jacobsin valikoimasta löytyy aina jotakin pientä hauskaa, olen ostanut sieltä muun muassa paljon hyviä pikkulahjoja. Tässä viimeisin hankinta Lontoon reissulta. Puisto-/kauppakassia koristaa maailmankartta, joten tämä käy samalla hyvin matkahaaveiluun.

Minne tuuli kuljettaa? 


Mistä kohteesta sinä haaveilet?

Kommentit

Tanja- (Ei varmistettu)

Haaveilen tällä hetkellä Madridista. Olisin halunnut mennä sinne heinäkuussa, mutta kuulin, että siellä on kamalan kuuma silloin ja ei kannattaisi mennä. En nyt tiedä mitä teen, menisinkö sinne sitten syksymmällä. Kesällä voisin matkustaa myös Reykjavikiin. Olen lähdössä ensi viikolla käymään Oslossa ja siitä ei sinänsä tarvitse haaveilla, vaan vain toteuttaa matka.
Oletko muuten kuullut, että tuo Marc by Marc Jacobs lopetetaan? Tai kai se sulautuu Marc Jacobs merkkiin. Tuo oli minusta huono uutinen, sillä podin MJbyMJ laukuista ja muistakin tuotteista. Merkiltä löytyi juuri kaikkea pikkukivaa.

Mikko – Private Blend

Madrid on kyllä ihana, mutta siellä (kuten varmaan melkein missä vain kaupungissa) voi olla jo heinäkuussa aika kuuma. Mutta toisaalta kevät on myöhässä, joten olisiko silloin hieman viileämpää? Mutta suosittelen! Olimme siellä vuosi sitten syksyllä, ihana paikka! Tiedossa oleva reissu piristää aina :)

Ai, en ole kuullut - pitää kuulostella. Olisi ihmeellistä, koska ne ovat kuitenkin niin eri tyyliset ja eri hintaluokan merkit. Ja uskoisin, että MBMJ on omistajille sellaisenaan hyvin kannattava :) Toivottavasti ei siis katoa!

Anne, (Ei varmistettu)

Tosi kiva kesäkassi, tota täytyy käydä katsomassa liikkeessä tarkemmin.
Matkailu on ykkösharrastukseni ja Lontoo on seuraavana matkakohteena muutaman viikon kuluttua.

Mikko – Private Blend

Lontoosta tosiaan löytyi, toivottavasti on vielä! Ihanaa Lontoota, siellä on varmasti kaivattu kevät jo alkanut. Ja matkailu on tosiaan oikein hyvä harrastus! Terveisiä juuri jostain Antiguan ja St. Maartenin väliltä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.