MDNA

Albumillinen uutta materiaalia Madonnalta on aina iloinen asia. Ehkä. Ensimmäinen sinkku Give Me All Your Luvin' oli ihan ok, vaikka laulutyyli ärsytti hieman. Sitten katsoin Girls Gone Wildin musiikkivideon, jonka alku vaikutti lupaavalta, mutta se tunne loppui 30 sekunnin jälkeen. Madonna on itse tehnyt samankaltaisen videonkin monesti ja Lady Gaga sitäkin useammin tässä välissä. Onneksi Turn Up the Radio, I Am Sinner, I Don't Give A, Falling Free ja kaunis Masterpiece kuulostavat jo paremmilta.

Madonna-vuodelle oli kuitenkin lupaava alku esiintyminen Super Bowlin väliajalla helmikuussa. Se kiteytti jälleen, miksi on olemassa vain yksi Madonna. Kuten Sticky & Sweet -kiertuella, Madonnan päällä nähtiin tuolloinkin Givenchyn Riccardo Tiscin suunnittelemat asut. Tulemme varmasti näkemään Tiscin vaatteita myös Stadikalla elokuussa.

 

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka, itsekin näin alkuun hieman petyin tuohon albumiin..Mutta varmasti Stadikan keikka tulee olemaan hieno, ainakin jos se on vähääkään esim. tuon Super Bowlin tai Jätkäsaaren kaltainen, sitä odotellessa!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Uskon myös, että saamme näyttävän spektaakkelin. Kiva, että Madonna tulee uudestaan Suomeen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.