Minilomalla kotikaupungissa

Vietimme pari viikkoa sitten hauskan piristävän viikonlopun minilomalla Helsingissä. Minulla oli käyttämätön Radisson Blu -lahjakortti. Olin ajatellut, että käyttäisin sen Turun Marina Blussa, joka on mahtava ja josta on hauskoja muistoja. Myös Tukholman Waterfront Blu toimii erinomaisesti - siellä on tullut oltua kerran jos toisenkin. Mutta ajatus minilomasta kotikaupungissa oli myös aika houkutteleva. Niinpä suuntasimme perjantaina kiireisen työviikon jälkeen Radisson Blu Plaza -hotellille viettämään rentouttavaa viikonloppua.

Modernilla twistillä sisustettu huone oli oikein mieluinen. Huomaa kattovalaisimeksi käännetty tuplakupla.

Ei saa häiritä nukkuvaa lasta! Sain tällaisen kyltin mukaani, sillä myös pikku-Maddy pääsi kerrankin mukaan tälle matkalle!


Suuntasimme viikonloppuloman kunniaksi illalla syömään Gaijiniin.

Kevyen iltapalan jälkeen oli kiva kömpiä hotellisänkyyn.


Huomenta! Kävin ennen aamiaista saunassa kaikessa rauhassa ja sen jälkeen oli oikein mukava suunnata valmiiseen pöytään. Ei tarvinnut laittaa tuona lauantaina aamiaista, aika kiva. Päivään olisi sopinut hyvin vielä vaikka turistibussiajelu tai näyttely.

Oletko harrastanut lomailua kotikaupungissa?

Kommentit

TiiaM (Ei varmistettu)

Olen monta kertaa miettinyt kyllä, mutta koska me asutaan Kampissa, jotenkin hotelliin meno täällä keskustassa tuntusi turhalta tuhlaukselta. Olen ymmärtänyt, että tekin asutte keskustassa/lähellä keskustaa? Pitää ehkä aktivoitua, itse tykkään kovasti hyvistä hotelleista, mies ei ehkä niinkään kun matkustaa työnsä puolesta aika paljon.

Mikko – Private Blend

Niin onhan se vähän hassun tuntuista, mutta piristää kyllä ja tuo vaihtelua arkeen. Joo, kävin aamulenkillä viemässä Maddyn kotiin :) Hyvät hotellit ovat kyllä ihana elämys, josta ei voi nauttia liikaa. 

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

lähes olen. Ystäväni oli lapsineen käymässä Helsingissä viime kesänä. Nähtiin töitten jälkeen keskustassa, pyörittiin nähtävyyksiä läpi, käytiin hotellissa syömässä ja menin jopa päikkäreille lasten kanssa. Yöksi omaan sänkyyn mutta seuraava päivä oli vapaapäivä ja käytiin mm hotellilla aamiaisella.
Hotellien aamiaspöydät ovat yleisesti ottaen Helsingissä loistavat ja ne ei kadulta tulijalta paljoa maksa.

Mukavaa oli, sinun tietty mukavempaa. Voinkin yrittää ehdottaa kotiväelle, meillä on meinaa Radissonin pisteitä kertynyt.

Mikko – Private Blend

Kuulostaa hauskalta, juuri näin! Kannattaa käyttää pisteet tai tehdä retki vaikka Turkuun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.