Myynnissä pala muotihistoriaa

 

Löysin Vivienne Westwoodin nettikaupasta jotakin mahtavaa.

Mallistosta löytyy nimittäin matkalaukkuja/-arkkuja! Ainakin nyt kokoina on 40cm x 55cm x 20cm sekä isompaa 44cm x 76cm x 24cm.

Globe-Trotter laukkuja valmistetaan Hertfordshiressä alkuperäisillä laitteilla (since 1897) käsityönä kerroskerrokselta, vuorineen ja nahkayksityiskohtineen.
Westwoodin mallissa sisustus on vuorattu tutulla tartan-kuosilla ja vyön solkien kuviointi on peräisin hänen syksy/talvi 1981 Pirate-kokoelmasta.

Tällaista en tiennyt tarvitsevani! ;) Ehkä tuota laukkua ei tulisi heitettyä Backage Dropiin, mutta saisi siitä aika hienon sisustusesineen ja palan muotihistoriaa. Eikä hintakaan nyt ole ihan hullu tällaiseksi oikeasti käsityönä tehtäväksi perinteiseksi laukuksi, pienempi 1700 euroa ja isompi 2100 euroa – Pradan trolley maksaa 2400 euroa.

Sisus on vuorattu Westwood-klassikolla, tartanilla.

Jos olet joskus miettinyt (miksi et olisi), mitkä laukut näkyvät Sinkkuelämää-sarjan Pariisi jaksossa sekä 2. elokuvassa, niin Westwoodithan ne ovat – sama malli.

Kommentit

Hm (Ei varmistettu) http://kahviajajazzia.blogspot.fi/

Tämähän sinulta enää puuttuukin. ;)) Go 4 it !! :D

Mikko – Private Blend

Eikö olisikin, täydelliset. Nuo pinkki-valkoiset ovat tosi raikkaat!

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Oi nuo olisi upeita. Minä voisin ottaa itselleni sinkkuelämän tyyliin pirteissä sävyissä.

Mikko – Private Blend

No kyllä! Olen haaveillut Pradan trolleystä, mutta sille tulee kuitenkin niin vähän käyttöä, että ei ole ihan ensimmäisenä listalla. Mutta tässä on jo ideaa :)

Mikko – Private Blend

En ollutkaan tutustunut merkkiin tarkemmin, sieltä löytyy tosiaan vaikka mitä muutakin – pitää tutkia tarkemmin ja pitää mielessä.
Varmasti tuo huomataan, malli on kuitenkin sen verran erilainen!

Meri (Ei varmistettu)

Upea matkalaukku..!
Oletko käynyt katsomassa Globe Trotterin sivuilta heidän muita mallejaan? Sieltä löytyy vaikka mitä! http://www.globetrotter1897.com/

Ja hinnat käsittääkseni jos ei aivan puolta niin lähes puolet vähemmän kuin Vivian Westwoodin mallissa.. Eli esim. sitten seuraavalla Lontoon reissulla suunta kohti heidän liikettään ja uusi laukku mukaan..! :)

Ystävälläni on heiltä carry-on-laukku ja kuulemma jatkuvasti saa lentokentällä kyselyitä että "mistä tämä on".

Mikko – Private Blend

Joo, katsoin juuri samaa – kätevää! Liiankin? ;)

Meri (Ei varmistettu)

Huomasin muuten että Mr.Porterilla on myynnissä valikoima heidän matkalaukkujaan! eli sieltä saisi jopa aivan kotiovelle..hmm..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.