Nespresso Savoyssa

 

Nespresso järjesti eilen Ravintola Savoyssa ylellisen kahvitasting-tilaisuuden, jossa pääsi tutustumaan vähän syvemmin kahvimaailmaan. Testauksessa olleet tummemmat paahdot Roma, Arpeggio, Dharkan ja Kazaar olivat toki jo ennestään tuttuja, mutta oli kiva kuulla hieman enemmän näistä. Nyt pääsi myös testaamaan rinnakkain eri kahvilaatuja ja huomaamaan näin selvemmin makueroja. Grand Cru -valikoimasta löytyy tosiaan 21 eri kahvia, joten maisteltavaa ja vaihtoehtoja löytyy!

Uutena infona kertautui eri maanosat, joissa kahvia tuotettaan ja poimitaan käsin. Vain noin 2% kahvimarjoista kelpaa Nespresso-kahvien valmistamiseen, joka tapahtuu fyysisesti Sveitsissä. Syy siihen, miksi kahvivalikoimaa saa vain merkin omista myymälöistä (ensi vuonna sellainen saattaa löytyä jo Helsingistäkin!) tai verkkokaupasta, on se että näin pystytään takaamaan kaikkien makujen saatavuus sekä tuoreus.

Kahvit tehtiin uusimmalla kätevällä Umilk-kahvikoneella.

Huomaa täydellinen crema!

Kahveista oli hyödylliset infokortit, johon sai myös itse merkitä kokemuksiaan niin mausta kuin tuoksusta.

Tilaisuus pidettiin Savoyn upeassa juhlakerroksessa ja pöytä oli koreana ravintolan taidonnäytteillä, jotka esitteli keittiöpäällikkö Kari Aihinen. Laatukahvien ohella makumatkalla oli muun muassa kuhachevicheä, kylmäsavustettua kotimaista häränfileetä, juustoja sekä valkosuklaamoussea.

Sain mukaan kotikoneelle käytettäväksi Dharkania ja Kazaaria, jotka olinkin jo melkein ehtinyt käyttää loppuun. Nämä voimakkaammat maut ovat ehdottomasti mieleeni!

Ja vinkkinä edusta – jos ostat Nespresso-kahvikoneen tammikuuhun 2014 mennessä, voit saada jopa 80 euron hyvityksen takaisin! Lue lisää Nespresso-kampanjasta.

Itse olen ollut supertyytyväinen koneeseen, se on vaivaton ja palvellut moitteettomasti. Nytkin kun Starbucksin jono mutkitteli 100 m, suuntasin onnellisesti kotiin ja tein vastaavan laten kaikessa rauhassa kotona.
Erityisen iloinen olen myös siitä, että nyt meidänkin taloyhtiöstä löytyy pienmetallinkierrätys, jonne voin viedä käytetyt kapselit, jee!

Lisäplussa myös Nespresso Clubin palvelusta. Hetki sitten sieltä soitettiin ja kysyttiin, että olenko ollut tyytyväinen koneeseen & kahveihin ja onko minulle tullut kysymyksiä tähän mennessä. Samalla muistutettiin, että jos tulee mitään ongelmia koneen kanssa, niin laitteella on 5 vuoden takuu ja heihin voi olla aina yhteydessä. Mitä palvelua!

Kommentit

Maija (Ei varmistettu)

Näyttää tosi hyvältä, kunnon hifistelyä kahvin kanssa:) Noita Nespresso-liikkeitä oli Wienissä ja ne tuntuivat olevan suosittuja. Useilla kadunkulkijoilla oli liikkeen kassi mukana.

T. Maija

S (Ei varmistettu)

Oliko George Clooney käymässä siellä? ;)
Meillä on landella Nespresson kone maidonvaahdottimella ja ollaan kyllä oltu tyytyväisiä, helppoa ja hyvää!

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi/

Oioioi, ota mut seuraavaksi mukaan! ;D

Tiina (Ei varmistettu)

Hei!
Arvaat varmaan, että täällä on nautiskeltu ihanista kahveista uudella kahvikoneella. Voimakkaammat maut ovat minunkin mieleeni. Tytär on kokeillut sitten rohkeammin vanilja ja suklaamakuja.
t. Tiina, SE onnekas Nespresso arvonnassasi:)

Mikko – Private Blend

Ei täällä kertaa ;) Odotin kyllä koko ajan koska hän ilmestyy paikalle. Mutta TV:ssä pöyrii juuri sopivasti Nespresson mainos, jossa George on.

Tuo on kyllä niin vaivaton ja helppo. Ja ihanaa, että laadusta ei tarvitse silti tinkiä.

Mikko – Private Blend

Arvaan kyllä :) Ja kiva, että kerroit kokemuksistanne! Itsekin teen pääosin lattea ja cappuccinoa, niin nuo tummat sopivat niihin hyvin.
Vaikka on ollut kiva maistella kotonakin eri makuja ihan espressonakin.

Hyvää joulun odotusta ja herkullisia kahvihetkiä edelleen!

Mikko – Private Blend

Kahvi on kyllä ihan oma maailma ja sitä voi maistella kuin viiniä. En yhtään ihmettele, että tuotteet ja konsepti ovat suosittuja. Odotan innolla, että tännekin tulisi oma kauppa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.