Nylon Beat

Laitoin iPodissa sekoituksen päälle ja se nosti Nylon Beatin kappaleen pyörimään. No mikäs siinä, kaikki yhtyeen albumit löytyvät kyllä tuolta, että ei siinä mitään. En ole vain hetkeen törmännyt näihin helmiin ja kuuntelinkin joitain noista vanhoista kappaleista. Mitä musiikkimuistoja! Jos muistan oikein, niin eikö joka kesä tullut uusi Nylon Beat -kappale, josta yleensä tuli yksi soitetuimmista kappaleista? Peukku pystyyn vain tuolle instituutiolle. 
Nylon Beat, Satasen laina, Nylon Moon, Valehtelija, Demo, Extreme, 12 apinaa... Nuo neljä viimeistä olivat jo kovia levyjä!

Muistatko nämä?

Näillä sävelillä saa mukavasti maanantain käyntiin!

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Kiitos, tätä tarvitsin juuri tähän aamuun! IHana Nylon Beat! 

Mikko – Private Blend

No hyvä! :) Kyllä tällä lähtee viikko hyvin liikkeelle!

sonsaa (Ei varmistettu)

Satasen laina oli ensimmäinen ostamani CD. Investoin siihen hyvästä koulumenestyksestä saadun stipendin. Oi niitä aikoja. Vieläkin pitää joskus kuunnella kun alkaa niin hymyilyttää :)

Mikko – Private Blend

Minulla ensimmäiset CD-ostokset olivat Aikakoneen Tähtikaaren taa ja Technobuumi (Rednex, La Bouche, Masterboy...), TopTenistä.  Jos, Senegalin yöt, Kuumalle hiekalle, Nylonkuu... Tuttuja kappaleita!

Nekku
Passi ja hammasharja

Voi, että nyt tuli niin nostalginen olo. :D Kyllä tää bändi oli kova sana ala-asteella. Pitäisi varmaan itsekin laittaa Nylon Beat tänään soimaan. :)

Mikko – Private Blend

Totta, ollaan nostalgisia :) Suosittelen kokeilemaan, mitä tapahtuu :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Kävin katsomassa Nylon Beattia monta kertaa, laivalla, Tavastialla, ihan tavallisilla klubeilla. Laivalla show alkoi aina tuntia aikaisemmin, jotta nuorimmat fanit pääsivät ajoissa nukkumaan.

Muistan yhdenkin keikan, kun kävin kesken viikkoa kuuntelemassa jossain keskustan kuppilassa ja meno oli ihan sama kuin 1000 päisessä yleisössä. Sen tekee kunnon artisti, yleisön määrästä riippumatta keikka vedetään aina täysillä.

Hyviä muistoja paljon

Mikko – Private Blend

En ole tainnut nähdä bändiä livenä kuin jossain kauppakeskuksissa tai Puhdas Elämä Lapselle -konsertissa. Olin niin kakara silloin...
Uskon, että varsinkin viimeisimpien levyjen kohdalla meno keikoilla on ollut mahtava.
Kyllä, juuri niitä!
 

Kommentoi