Padallinen sinisimpukoita

Vietimme eilen herkullisen illan ystävien kanssa. Heidän ansioistaan olemme löytäneet paremmin sinisimpukoiden ihmeellisen maailman. Jostain ihmeen syystä emme ole niitä niin harrastaneet. Niinpä suuntasimme töiden jälkeen hakemaan ison kasan simpukoita ja valmistamaan niitä sitten yhdessä.

Koputtelu ja puhdistus, nyt osaan jopa tehdä sen itsekin. Tästä voisi tehdä yleisemmän viikonloppuruoan.

Höyryävä erä herkkuja.

Simpukat kruunasi tietenkin emännän salaisella reseptillä tekemä kastike, jossa ei kermaa, voita tai valkoviiniä säästellä.

Anton & Antonin leipä ja isäntäparin ’nimikkoviini’ olivat täydellinen pari sinisimpukoille.

Bon appétit!

Kiitos ihanasta illasta! #luxury Onko parempaa tapaa viettää perjantai-iltaa?

 

Suhteet Ruoka ja juoma Ystävät ja perhe
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.