Peilikaapin uutuudet

Tässä kooste, mikä uusia tuotteita peilikaappiin on viime aikoina päätynyt.

Balmuirin käsirasvan vein jo töihin, mutta saippua on ollut kovassa käytössä kotona, ihana. Hermès'n Le Jardin De Monsieur Li -tuoksun ja Shiseidon uuden Men Hydro Master gel -päivävoiteen olen saanut hiljattain blogin kautta. Tuoksu tuo kaivattua tuulahdusta keväästä. Päivävoide on taas täydellinen nyt, kun ei tarvitse enää käyttää niin paksua voidetta. Tuote on kivan raikas, mutta kosteuttaa kuitenkin hyvin. 
Kaipailin Givenchyn Hydra Sparkling -sarjasta boosteria, joten hankin sen käydessäni Tallinnassa, oikein kiva tuote, kun kaipaa päivään vähän lisää hehkua. Lumenen on tuonut onnistuneita uutuuksia markkinoille. Sen True Mystic it-ripsivärin lisäksi Bright Now Vitamin C -tiiviste pitäisi löytyä jo jokaisesta kylpyhuoneesta. Se on mahtava - tuo juuri kaivattua hehkua talven jälkeen ja on helppo käyttää kaikkien näiden alla :) Lue tuosta tunnelmia vaikka Nuden postauksesta.
Clarisonic-tuotteet ovat kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla helmikuun, joten päivitin uudet harjat. Vinkkinä, nyt on siis myös hyvä hetki hankkia itse laite, jos sitä ei vielä löydy.

Kirkasta viikonloppua!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com

Et laita päivitettyä kuvaa peilikaapista ?
Olin perjantaina Siljan tax freessä ja katselin Balmuirin valikoimaa, mutta enpä tätä nähnyt.
Nykyisestä saippuasta puuttuu täysin kosteuttava ominaisuus, edellisessä se oli ja ero nykyiseen on valtava plus talvi-ilma tekee omansa.
Sitä lähtee pullo mukaan, jos paluussa silmä osuu oikeaan.
Sitten vaan tiukka kuri, ensiksi vanha loppuun.
Lumene tuo jatkuvasti upeita tuotteita. Pitkäaikaisin on meikin poistolaput. Kokeilin välillä amerikkalaisia ja huh huh mikä ero olikaan. Äkkiä takaisin vanhaan.

Mikko – Private Blend

Aah, ei nämä sinne mahdu ;) 
Näitä Balmuirin uutuuksia ei vielä taida vielä löytyä kuin muutamasta paikasta. Nettikaupasta ainakin!
Pisteet Lumenelle hyvistä lanseerauksista!

Kommentoi