Perfect Choos

 

Viikonlopun asukuvissa näkyikin jo uusia saappaita, joita ajoin jo vähän sisään. Eksyin sattumalta tutkimaan Jimmy Choon sivujen aleja ja löysin sieltä merkin biker-saappaat, joista oli jäljellä oletettu oikea koko. Niinpä klikkasin ne ostoskoriin ja toivoin parasta.
Merkillä on ollut vasta jonkin aikaa miesten kenkiä, enkä ole löytänyt sieltä oikein mitään loistoparia, mutta saappaat ovat aina jotenkin houkuttaneet.

Standford-saappaat istuivat täydellisesti. Vaikka onkin vähän riski tilata sovittamatta kenkiä merkiltä, jonka lestiä ei ole testannut. No onneksi ne olisi saanut palautettua.

Saappaiden pinta on kivasti patinoitu.

Ja täytyy kyllä sanoa, että olen erittäin positiivisesti yllättynyt Choon kenkien laadukkuudesta heti kättelyssä. Katso nyt vaikka tätä pohjaa – Guccin ja Dolce & Gabbanan saappaissa on yleensä nahkapohja (yleensä vielä lakattu), joka ei ole ihan niin kätevä talviolosuhteisiin – mutta näillä voi vaikka juosta talvella. Saappaiden saumat ja ompeleet ovat myös viimeisen päälle tehty ja huoliteltu.

Ainoa mitä en ihan ymmärrä on tuo skorppioni-merkki. Ei ehkä kaikkein positiivisin symboli. Ja ok, toinen on tuo Est. 1996. Tuota kannattaisi ehkä alkaa nostamaan vasta 100 vuoden päästä.

Ja jälleen pisteet. Kengät on vuorattu sisältä lampaanvillalla. Mietin tilatessani, että olisi ollut kiva jättää tilaa villasukille, mutta sekin oli ajateltu valmiiksi.

Täydelliset talvisaappaat siis! Onko sinulla kokemuksia Choon kengistä ja niiden laadusta?

Kommentit

Omena (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/kahden-meren-rannalla

Nyt on kyllä ihan kengät minun makuuni. Onkohan noita saatavana myös naisille? Xo

Henna (Ei varmistettu)

No kyllä, on näköjään tosi hyvää laatua ! Yleensä merkkikenkien pohjat on tosiaan sitä nahkaa tai kummallista "vaahtomuovia" jotka ei kestä kulutusta ollenkaan. Kerrankin hinta-laatusuhde näyttää olevan kohdillaan ! Hyvännäköisetkin ovat .

Mikko – Private Blend

No luokittelisin nämä kyllä ihan saappaiksi.

Mikko – Private Blend

:) Näinpä, kiva havahtua, miten erilailla maailmaa voi katsoa.

Mikko – Private Blend

Totta, olen näköjään vähän tsempannut nyt noiden osalta. Kivoja talvikenkiä on kyllä vähän vaikeampi löytää...
Kivaa viikonloppua :)

saastamoinen (Ei varmistettu)

Odotitko saavasi paskaa laatua kun ostat kalliit kengät? Laatu ilmeisesti on sinulle sivuseikka, kun noin kovasti yllätyit! Huono laatu olisi kelvannut myös.

Mikko – Private Blend

Lisää kokemuksia, kiitos! Tuo lesti on sitten ilmeisen hyvä ja sehän onkin tärkein osa, onnistunutta kenkämallia.
Hyvä tietää, niin osaa suositella!

saastamoinen (Ei varmistettu)

Nuohan on nilkkurit, ei saappaat.

Mikko – Private Blend

No merkki tai laatu ei aina takaa kestävyyttä. Ovathan Guccin saappaat laadukkaat, mutta eivät toimi Suomen talviolosuhteissa niin hyvin. Samassa hintaryhmässäkin on laatueroja ja ne selviävät lähinnä testaamalla. Olin yllättynyt siksi, että en ole pitänyt Choon kenkiä niin ihmeellisinä/ymmärtänyt heidän juttuaan, mutta he pystyivät ylittämään odotukset huimasti. Eikö ole hauskaa?

Mikko – Private Blend

Totta, nämä ovat ihan sinun tyyliset. Ja hei toivottavasti sinne kuuluu hyvää! Hauskaa, että kommentoit!
Ja viikonlopun asukuvassa näkyy nämä jo käytössä.

Mikko – Private Blend

Totta en edes ajatellut tuota, enkä löytänyt suoraan vastausta.

Ja kiitos kokemuksista kengistä, niistä on varmasti iloa monelle!
Selittää samalla siis merkin suosion, se kun ei ratsasta tunnistettavilla pohjilla.
No mutta voit ajatella, että nuo palvelisivat pitkään. Ja tosiaan naisten saappaita oli myös alessa... :)

Mikko – Private Blend

Vastaavia löytyy kyllä ja bongasin mallin itseasiassa ensimmäisenä naisten mallistosta. Siellä näyttää olevan myös jotain malleja alessa. Käy katsomassa!

Mikko – Private Blend

No aivan pohjat on yleensä suunniteltu Italian olosuhteisiin. Mutta näissä tosiaan on viety kaikki seuraavalle asteelle. Tykkään.

saga (Ei varmistettu)

Niin, tää on varmaan tätä, että onko se lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä. Sen onneksi saa itse valita!

pakkasta!

Henna (Ei varmistettu)

:-D Joskus nämä kommentit ovat sitä parasta antia blogien postauksissa. " odotitko saavasi paskaa " . Hahah. ;))

mapsi (Ei varmistettu)

Yhdellä sanalla sanottuna: ihanat! Mä olen niin saapasihmisiä ja näissä on just sellaista rokkia ja rouheutta, mikä tekee näistä ihan täydelliset! Itselläni on viime talvena Rizzosta hankitut bikerit, ja ne on niin mun lempparit! Niitä vain en voi töissä käyttää, mutta muuten ne melkein onkin mun jalassa ainakun voi. Talvikeleille ne eivät tosin sovi. Tosi hienot, jään odottamaan asukuvia jäiden kanssa!

Fiore (Ei varmistettu)

Skorpionista kengänpohjassa tuli heti mieleen, että se on varmaankin merkin perustajan Jimmy Choon horoskooppimerkki. Ja niinhän se on, Jimmy Choo on syntynyt 15. marraskuuta.

Naisena voin sanoa, että sen ilmeisen laadun (koron rakenne, saumat, kovikeosat jne.) lisäksi Jimmy Choon korkkareissa on ehdottomasti parhaiten jalkaani sopiva lesti mistään kokeilemastani merkistä. Hirveän hauska olisi todeta, että vaikkapa jollain keskihintaisella merkillä olisi parempi, mutta kun ei vain ole. Jimmy Choon kenkien jalkakaarelleni antama tuki on aivan ylivoimainen myös muihin sovittamiin ns. luksusmerkkeihin verrattuna. Loubouja en kyllä ole koskaan kokeillut, mutta käsittääkseni niiden lesti on kapeampi kuin Jimmy Choo -kengissä, joten epäilen, ettei sieltä löydy näille voittajaa! Onneksi en hirveästi käytä korkkareita, joten olen pärjännyt nyt neljä vuotta kahdella klassisella avokasmallilla.

Biker -saappaita en edes ole uskaltanut sovittaa, koska ne ovat arkikenkäni talvella, ja jos nyt sitten kävisikin niin, että Choot olisivat yhtä huomattavasti paremmat jalkaan kuin mitkään nyt käyttämistäni keskihintaisten merkkien kengistä, tästä tulisi yksi turhan kallis tapa lisää. ;-D

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Joo, oli ihan pakko ottaa kuvia yksityiskohdista, jotta tuo viimeistely erottuisi.
Hyvä Choo!

Riitta (Ei varmistettu)

Tosi ihanat talvikengät! Choot ovat ehdottomasti yksi lempi kenkämerkeistäni:) Kun etin kenkiä, aika usein päädyn näihin. Mulla on korkkareita, nilkkureita ja sandaaleita. Varsinkin korkkareissa päädyn näihin, koska lesti sopii mulle parhaiten. Mun raja koroissa on 9.5cm ja tämän merkin kengissä kävelen niillä päivän, muilla merkeillä tulee jalat tuskallisen kipeeksi.

Mikko – Private Blend

Nuo olivat hyvä löytö, olen tyytyväinen! Kannattaa katsoa vielä nettikauppojen loppualet, jos löytäisit sopivat?

Elle-Marie (Ei varmistettu) http://elle-marieslife.blogspot.fi

Todella upeat saappaat! Ja laatu näyttää jo kuvista katsottuna erinomaiselta. Omistan itse yhdet korkkarit Choolta ja niistä ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa. Tuskin minkään merkin korkokenkiä voi terveyssandaaleihin mukavuusmielessä verrata, mutta Jimmy Choo osaa kyllä tehdä istuvan lestin. Mukavempaa lestiä en ole yhdeltäkään halvemmalta merkiltä löytänyt, vaikka olen yrittänyt. Toki istuvuus on yksilökohtaista.

Maria (Ei varmistettu) http://it-iswhatitis.blogspot.fi/

Vautsi, upeat! Olen etsinyt itselleni myös mutta kevyempiä, kevääksi :)

Ullalaa (Ei varmistettu) http://www.ullalaa.blogspot.fi

Sun kenkäkaappi on lähiaikoina täydentynyt kyllä aivan ihanilla yksilöillä, nämäkin ovat todella upeat. Ja plussaa tosiaan niiden lämpimyydestä. Itsellä on ikuisuusetsinnässä tyylikkäät kengät, joissa voisi kävellä näilläkin pakkasilla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.