Pompierin lounas

Kävin viimein lounaalla testaamassa Helsingin uusimpia ruokapaikkoja, nimittäin Ravintola Pompierin. Tuolla on tarjolla lounas arkisin klo 11–14 ja iltaisin voi tilata herkkuja À la carte -listalta. Kovin kauas ei tarvitse mennä sisarravintolaankaan, sillä Albertinkadun Pompierissa tarjoillaan myös arkisin lounasta samaan aikaan.

Pompier sijaitsee Eteläesplanadilla, missä oli ennen mainio Postres. 

Lounas maksaa 10,10 euroa ja sisältää kevyen alkusalaatin. 15,60 eurolla saa 'Kaikki herkut' sisältäen keiton, runsaamman salaattipöydän ja kahvin tai teen.

Kassalta sai tilausnumerona Uno-kortin, hauska yksityiskohta. 

Listalla ollut lohiannos oli oikein hyvä - juuri oikein tehty. Yksikertainen, mutta maukas.

Paikka oli aika täynnä mennessä, mutta paikka löytyi heti. Syödessäkin välillä kassalle muodostunut jono purkautui nopeasti.
Sain aiemmin tuolla käyneeltä kaverilta kommentin, että palvelu oli vähän tylyä. Varmaan johtuu kiireestä? Nytkin tilaustenottaja oli kyllä aika helisemässä ja hieman erikoista oli se, että esimerkiksi kahta tilausta ei voinut jättää, kun seura ei ollut vielä astunut sisään... Kyllä nyt yleensä voi maksaa etukäteen ja usein myös etsiä paikankin ensin ihan rauhassa. 

No, hyvä ruoka parempi mieli. Maukas lounaspaikka, pitää testata paikkaa myös joku ilta - lista kuulostaa herkulliselta.

Kommentit

Riitta (masutoaitemu) (Ei varmistettu) http://www.masutoaitemu.wordpress.com

Herkullisen näköinen lohi kieltämättä! Ja upeat salaatit. Kiva kun muistutit tästä, mieleni tekee kovasti testata Pompieria.

Mikko – Private Blend

Se oli! Kannattaa testata! 

Tiina S. (Ei varmistettu)

Hei!
Kiitos jälleen kerran kivasta lounaspaikkavinkistä. Tykkään niin lukea näitä kahvila ja ravintola postauksiasi. Pidän myös kuvistasi.
Useita vinkkaamiasi paikkoja onkin tullut jo testattua. Olen niin huono itse löytämään mitään uutta, ja juutun aina niihin samoihin hyviksi havaittuihin. Mutta vaihtelu virkistää! Ja lisäksi pisteeni ovat nouseet työapaikallani " nuorison" keskuudessa, kun olen ehdotellut testaamisen arvoisia ravintoloita henkilöstömme illanviettoihin. Ihan ihmettelevät miten olen näin kartalla Helsingin uusimmista paikoista, hih.
Tiina

Mikko – Private Blend

Hauska kuulla, että näistä on iloa :) Ja hih tosiaan, älä paljasta lähdettä! Ehdota vielä tuopillisia Brewdogissa Viiskulmassa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.