Postikortti Italiasta

Terveisiä Italiasta! Olemme ehtineet nauttia jo täällä monesta kaupungista ja tässä muutama makupala matkalta. Portofino oli yksi uusi paikka jonka näkemistä odotin ehkä eniten. Se vastasi kyllä täysin odotuksia. Italian Riviera on kyllä mielettömän kaunis alue! Vai mitä sanot näistä kuvista? Portofino-päivänä menimme junalla Santa Margherita Ligureen ja ehdimme samalla nähdä tuotakin naapurikaupunkia. Matkan ensimmäisinä päivinä nautimme Firenzestä, joka on kyllä edelleen lempikaupunkini Italiassa. Samalla tuli käytyä taas The Mallissa, jossa oli sopivasti alet päällä.

Nyt olemme viettäneet aikaa Milanossa ja olemme ehtineet nähdä sitäkin hieman paremmin.

Huomenna suuntana taas uusi kaupunki, Venetsia. Enemmän matkakuvia ja tunnelmia kaikista kaupungeista tulossa kyllä!

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Syvä huokaus...! Italia on ihana!

Mikko – Private Blend

Italia ei kyllä petä koskaan! Ja on ollut mahtavaa nähdä taas uusiakin paikkoja.

Mikko – Private Blend

Näistä on taas itsellekin iloa pitkään!

Mikko – Private Blend

Suosittelen! Itse Portofino oli aika pieni - kävelimme vahingossa sen läpi 10 minuutissa... :) Mutta se seutu on hienoa!
Kiitos vinkistä - emme ehtineet tuonne, kun uutta oli niin paljon. Höh, höh.

Mikko – Private Blend

Oli kyllä ihana reissu ja mahtavaa nähdä eri kaupunkeja. Milanokin alkoi aukeamaan vähän paremmin, kun siellä vietti nyt vähän enemmän aikaa.

MrsMK (Ei varmistettu)

Ciao! Kaunista! Venetsiassa ei sitten kannata "tuhlata" aikaa kaupoissa, näkemistä ja kokemista on paljon. Muistakaa käydä ihanassa ja erilaisessa Guggenheim-museossa. Ihanaa loppumatkaa! Itse olen lähdössä loppuviikosta Japaniin. :)

Mikko – Private Blend

No onneksi niissä ei kauaa nokka tuhissut :) Vaikka en edes ajatellut, että siellä on noin hyvä tarjonta niissäkin. Mutta kaupunki oli kyllä ihana ja erilainen. Parasta oli kävellä rauhallisemmilla pienillä kujilla pois turistiavenuesta. Ihanaa Japanin matkaa, sinne haluaisin myös.

Mikko – Private Blend

Joo, eiköhän niitä jossain vaiheessa tule :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ihanan näköistä! Mitkä puitteet olla lomalla :)

Mikko – Private Blend

On kyllä upeita paikkoja ja maisemia!

Mikko – Private Blend

Ooh, siitä kelpasi tehdä retkiä eri paikkoihin! Mielestäni Italian Riviera on jopa kauniimpi kuin Ranskan. Voi hyvin olla, paikka on varmasti hyvin erilainen sesonkien ulkopuolella. Vähän kuin Linnanmäki talvella ;)

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Ihana Italia! Kun näitä kuvia katselee muistaa aina miksi tuosta maasta niin tykkää. Kaunista :)

sessan (Ei varmistettu)

hei vielä

Tiesitkö että herrojen Dolce & Gabbana huvila sijaitsee ihan näkyvissä Portofinon lahden oikealla reunalla. Hyvällä tsäkällä olisit varmaan voinut heidät nähdäkin, koska itsekin olen heidät bongannut useasti. Kyseisten herrojen vene Regina d' Italia saatta usein myös majailla lahden tuntumassa. Lahden vasemmalla puolella taas Berlusconin huvila, jonka hän kuuleman mukaan osti sen takia että vieressä olevan luxux hotellin määrätty huone oli aina täynnä.

Mikko – Private Blend

Kappas – olenkin nähnyt kuvia huvilasta, mutta en tajunnut, että se on tuossa. Heh, se taitaakin näkyä tuossa viimeisessä Portofino kuvassa puiden lomasta. Ei paha sijainti :)

Iida (Ei varmistettu) http://atc24h.blogspot.fi

Ihania kuvia, matkakuume vaan kasvaa näitä katsoessa. Ehkä sitten ensi kesänä matkustan jonnekin, kun tänä vuonna ei ollut mahdollisuutta töiden takia.

Mikko – Private Blend

No toivottavasti löytyy pian sopiva rako lähteä edes jollekin pienelle matkalle. Huomasin, että lähtö perjantaina iltapäivällä ja paluu sunnuntaina illalla piristää jo kummasti ja siinä ehtii näkemään Euroopan kaupunkejakin sopivasti. Berlin, Amsterdam, Lontoo...

Mikko – Private Blend

Suosittelen, ihania kaupunkeja!

sessan (Ei varmistettu)

hei

Meidän vene majaili ennen Suomeen tuontia Portofinon lähellä ja teimme usein päivämatkoja Portofinoon. Ihana ja ruuhkaisa paikka kesällä, mutta talvella hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Ainakin muutama vuosi sitten kaikki luxus puodit talvella suljettuina ja "sottaisina". Jollain lailla omituisen näköistä kun tietää kuinka tarkkoja kyseiset merkit kuitenkin ovat kaikista ulkoisista puitteista.
Sessan

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Voi ihana Italia, kauniit matkakuvat! <3

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Portofino on yksi niistä paikoissa, jossa haluaisin Italiassa käydä. Venetsiassa on muuten Biennaali käynnissä, joten jos aikaa riittää niin kannattaa käydä katsomassa.

Chic yet cheap (Ei varmistettu) http://chicyet.blogspot.co.uk/

Ihan huipulta vaikuttaa teidän reissu! Toivottavasti tykkäsitte myös Milanosta, se on (ehkä vähän muista poiketen) mun lemppari Italiassa.

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

kuvia ostoksista odotellaan...

Kommentoi