Samassa veneessä Hudsonilla

Minun on pitänyt koko alkuviikon käydä pistäytymässä H&M Home -myymälässä katsomassa hauskoja New York -keittiöpyyhkeitä ja muistin eilen viimein suunnata sinne. Jouduin hetken miettimään mistä blogista bongasin ne, mutta palautuihan se - kiitos vain Tibs - Shop, Travel, Food inspiraatiosta ja mainiosta vinkistä! Onni voi löytyä 3,95 euron keittiöpyyhkeestä. Ja tuo Manhattanin kartta -printti toimii varmasti aina ja ikuisesti. Kuolasin myös 'niitä' kuparisia kynttilänjalkoja, mutta ne jäivät vielä hyllyyn.
Mussu kirjoittikin juuri hauskasti blogien kliseistä - populismiakin, mutta kyllähän postauksista saa myös mahtavia vinkkejäkin, kuten nyt ja toki joskus myös niitä isompiakin houkutuksia...

Minullekin lähti mukaan myös nuo servetit samalla teemalla.

Oletko sinä hankkinut jotain postauksen inspiroimana?

Kommentit

Marjukka (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09750236513174317194

No olen, eikä se haittaa mua yhtään! Viimeksi Style Plazan kauniin Sofian innoittamana mustan Filippa K:n silkkipaidan. Mulla oli se jo vihreänä, mutta musta näytti niin hyvältä, että hankin senkin. Mona vinkkasi keväällä nahkahousuista, ja klikkasin nekin viivana kotiin Tosi hyviä hankintoja!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hauskaa, noihin moni kyllä luottaakin!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Hyvä, jos ranneke oli livenäkin hyvä. Nuo Fendin rannekkeet ovat kyllä hauskoja ja rannekkeet muutenkin.
Ja aijaa, onko Vuittonille tullut uutuuksia, pitääkin käydä kurkkaamassa!

Anonymous (Ei varmistettu)

LV:n uutuus on Neverfull Epi Leather - suosikkini on ehdottomasti musta (Ranskan LV:n nettisivuilla laukkua on eri väreissä); aivan supertyylikäs ja sisältää myös litteän mutta tilavahkon, irrotettavan pouchen/clutchin, joka on täydellinen esim. iPhonelle, lompakolle & parille meikille. Sanoisin, että aikaa ja katseita kestävä laukku :)

Vielä päivän postausaiheeseesi liittyen: hetken hypistelin LV:lla myös Almaa mustalla Epi Leather -kuosilla kuten bloggari Maijalla on ollut kädessään useissa postauksissa. Materiaali kummassakin ihastelemassani laukussa sama, mutta luulenpa, että tässä tapauksessa seuraan blogin esimerkkiä ainoastaan kuosin suhteen.
Ninni

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No minunhan pitää sitten heti huomenna suunnata LV:lle! En ajatellut, että tuo uutuus olisi rantautunut jo meillekin. Pitäähän tämä kohuttu tulokas nähdä livenä, yleissivistystä ;)
Ja tuo kuulostaa aina vain paremmalta! Tuo on kyllä ehdottoman tervetullut ja onnistunut päivitys.
Maijalla on kyllä klassisia laukkuja, kuten tuo Alma Epinä. Mutta toki riippuu omasta tarpeesta. Neverfull-malli on kivan rento, uusi kuosi tuo siihen vielä tyylikkään silauksen.

Tibs (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07751852044422940812

Hih, kiva että postauksestani oli jotain hyötyäkin:)!

Miss J (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04876250538065210932

Tory Burchin ballerinat hankin bloggareiden kokemusten perusteella ja en voisi tyytyväisempi olla! Jos olisin käynyt vaan liikkeessä testaamassa, olisi kengät todennäköisesti jääneet sinne, sen verran napakat ne oli jalkaan. En olisi ikipäivänä uskaltanut ostaa sen hintaisia kenkiä "kokeillaan, josko ne muokkaantuisivat jalkaan"-periaatteella, ilman muiden kokemuksia. :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Nämä taisivat myös olla melkein ensimmäisiä juttuja, joita olen tuolta ostanut. Hyvä löytö!

Anonymous (Ei varmistettu)

Kyllä olen, mm. sinun vinkkisi perusteella Fendin naisten mustan "perus"nahkarannekkeen kultaisella soljella, ja olen ostokseeni supertyytyväinen. Kiitos siis vinkistä rannekkeiden/Fendin suhteen :)
Myös uusi laukku on etsinnässä (naisten); kiitos taannoisesta laukkupostauksestasi, ja tänään pistäydyin Louis Vuittonilla ihastelemassa viime viikolla saapunutta uutuutta, jonka jätin vielä hetkeksi harkintaan.
T: Ninni

Anonymous (Ei varmistettu)

marokkoöljy, hiusharja, huulipuna,converset.. hmm olikohan siinä kaikki ? Onneksi en ole mikään Chanel-fani,niitä näkee monissa blogeissa. Säästyypä rahat. ;-))

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Samat sanat - blogeista saa hyviä vinkkejä, joista voi sitten poimia itselleen sopivat jutut!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos - oli kyllä! Ja halvaksi tuli, sinun vinkeistä voisi tulla tehtyä kalliimpiakin hankintoja ;)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hyviä vinkkejä siis on löytynyt! Joo, jotkut vinkit voivat tulla kalliiksi...

Milo (Ei varmistettu)

Hmm... En yleensä ole saanut ostos-inspiraatioita blogeista, paitsi nyt! Munkin on ihan pakko saada tuollaiset lautasliinat ja keittiöpyyhkeet! Olen käynyt H&M Homessa pari kertaa, enkä ole vielä kertaakaan löytänyt mitään omaan makuun sopivaa, mutta noi printit sopii mulle kuin nenä päähän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.