Samuji House

Bongasin Lily Editin artikkelista tiedon Samujin uudesta lippulaivamyymälästä, Samuji House -liikkeestä. Pitihän siellä piipahtaa heti. Uusi liike löytyy tutusta ja hienosta liiketilasta Erottajankadun sisäpihalta. Erottajan puolella ollut liike on siis muutanut samalla tänne, ei hätää - se ei ole lopettanut. En edes muista enää, mitä tilassa on ollut aiemmin... My o My ainakin.

Koukkaa Erottajalta sisäpihalle.

Kannattaa käydä ihastelemassa tilaa ja vielä löytyi myös aletuotteita sekä uutuuksia. Olen iloinen, että merkki on saanut isomman tilan. Muista suosia!

Tila on remontoitu kodikkaaksi, mutta raikkaaksi. Tuotteita löytyy kahdesta kerroksesta, valikoimassa mukana vaatteet, laukut, kengät sekä sisustusjutut.

Yläkerrassa sisustusta sekä myös lisää vaatteita.

Keittiöpyyhkeet ovat kiva lahjaidea.

Ja oo, villasukat. #luksusta

Samuji Lifestyle

Myymälä on sisustettu merkin hengen mukaan.

Myymälätilaa hallitsee Tuukka Tammisaaren maalaus.

Samuji Koti -tuotteet ovat edelleen ihania.

Asusteita

Ihanat materiaalit.

Bongasin ainakin itselleni uutena juttuna Samuji-teen, japanilaisen teen makuina ihastuttava savu sekä musta.

Sitten hyppäys ihan toiseen maailmaan ja merkkiin. Huomasin myös vasta, että MCM-merkki on saanut oman osaston Helsingin keskustan Stockmannilta. Noh en tiedä oliko Lancelin piste mukavampi tässä kohtaa, mutta ainakin uusi merkki Suomessa - tervetuloa turistit. Näitä myyntipisteitä ei ole liikaa maailmallakaan, joten ihan plussaa. 

Piti ihan googlata, että mistä tässä olikaan kyse... Tunnistan vain ruskean visetos-monogrammin. Eli MCM tulee lyhenteestä Modern Creation München. Selvä. Nyt ymmärrän lyhenteen, Saksalainen design ei ole niin...seksikästä. Merkki on perustettu 1976 ja saanut nousun jet set ajalla. 

Ei nyt ehkä itselle, mutta ymmärrän että Aasiassa tämä voi toimia hyvin. Olisihan vaikka nalle tuosta kuosista ihan vitsikäs.

Konjakin värinen visetos-kanvaasi on merkin tunnistettavin juttu.

Kommentoi