Savusauna Helsingin edustalla

Kävimme tällä viikolla työporukalla rentoutumassa Saunasaaressa, joka sijaitsee siis Vasikkasaaressa Suomenlinna vieressä. Tuolla voi järjestää vähän isommalle porukalle illanviettoja oikein mainioissa löylyissä ja maisemissa. Kannattaa siis pitää tuo mielessä, jos kaipailee tällaista vaihtoehtoa.

Lautta tuo saunojat Kauppatorilta saareen ja samalla pääsee nauttimaan lyhyestä merimatkasta. Snapchatissä olikin videota tuosta, löytyy nimimerkillä private.blend. 

Saunasaaresta löytyy neljä erilaista savusaunaa ja runsaasti paljuja, rentoutuminen on siis taattua. Saunoja voi vuokrata huhtikuun lopusta lokakuun puoliväliin.

Suomenlinna sijaitsee Vasikkasaaren vieressä.

Ennen saunomista voi nauttia kermaisesta merilohikeitosta, loimulohesta tai vaikka rosvopaistista.

Saarella on myös noin 40 pientä mökkiä - joillain on aika kivat näkymät ja sijainti kesäpaikalle.


Saari on yllättävän iso ja olikin kiva käydä myös vähän tutkimassa sitä. Korkeimmalta kohdalta löytyy vanhan linnoituksen raunio, josta avautuu myös hienot näkymät.

Hauskaa nähdä Helsinki näin hyvästä kulmasta. Helsinki <3


Saaren luonto oli yllättävän koskematon ja valoillaan.

Löylyjen jälkeen oli ihanaa nauttia ilta-auringosta.

Tuolla on aina ilo käydä!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Ihania kuvia !!! Tuli se kesä lopulta tänne. Mitä nyt yöpakkasia on jo ollut.

Mikko – Private Blend

Kaunis Helsinki ja elokuu! Ihanaa, että ollaan saatu nauttia nyt näistä ilmoista - edes nyt.

sonsaa (Ei varmistettu)

Niin kaunista! Helsinki&lt;3

Mikko – Private Blend

Kaunista tosiaan! Ihanat elokuun illat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi hienoja kuvia, kesäkuvia! Onpa kiva paikka esim. juuri tuollaiseen tarkoitukseen ja noin lähellä kaupunkia.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Kiva, että vielä pääsee nauttimaan tällaisista hetkistä. Oikein hauska paikka!

Minoa (Ei varmistettu)

Olipa kiva postaus. Jälleen kerran helsinkiläisenä saa ihmetellä miten kivoja paikkoja sitä löytyy, mistä en ole kuullutkaan. Kiitos jälleen kerran ihanasta blogistasi. Saan blogistasi hyviä vinkkejä, palasin juuri viiden päivän reissusta Lontoosta, hotellina oli suosittelemasi Thisle Holborn Kingsley. Hotelli oli nappi valinta, sillä sen sijainti oli mitä mahtavin, lähellä ravintolat, kahvilat ja kaupat. Parasta oli läheinen Covent Garden. Ihastuin kertakaikkisesti tuohon kaupunginosaan. Tyttäreni "pakotti" minut musikaaliin ja Miss Saigon oli kyllä super ihana. Tyttären kannatti jonotella aamulla puolitoista tuntia, jotta saatin nuo eturivin paikat (ns. daytiketit). Minustakin taisi sitten tulla musikaalifriikki kertaheitolla :) Lontoo on kyllä niin mielenkiintoinen ja nähtävää ja koettavaa riittää vielä seuraaviksikin kerroiksi. Tosin ei tuo ensimmäinen käynti ollut mutta noista kielikurssiajoista on jo lähemmät 30 vuotta, joten enpä paljon Lontoosta muistanut. Joko olet hurahtanut aikuisten värityskirjoihin ? En ole vielä hommannut mutta aivot narikkaan puuhastelu varmasti tekisi hyvää ja aikomuksena onkin hankkia tuollainen värityskirja mitä pikimmin. Mukavaa elokuun jatkoa toivottaa vakilukijasi :)

Mikko – Private Blend

Kiitos ihanasta kommentista :) Ja huippua, jos postauksista ja vinkeistä on apua! Hotelli oli oikein kiva ja sijainti erinomainen. Valitsimme tuon juuri sen takia, että näkisi vähän paremmin tuota puolta kaupungista. Ja hienoa, että kävitte musikaalissa, se on itsellä vielä kokematta. Pitää kyllä ehdottomasti mennä! Aurinkoista syksyä :) Ja ihan kivoja matkajuttuja tulossa syksyllä ;)

Kommentoi