Sesongin odotetuin couture-näytös

En ole edes kunnolla ehtinyt katsomaan miesten kevään 2013 näytöksiä, kun couture-viikko puskee jo päälle. Odotetuin esittely nähtiin onneksi jo tänään. Kyseessä on Christian Diorin syksy 2012/13 näytös, jossa näemme ensimmäistä kertaa Raf Simonsin kädenjäljen. Näyttää upealta! Raf on päivittänyt talon ilmeen onnistuneesti kuitenkin Christianin perinteitä kunnioittaen.

Lopputuloksena on erittäin tyylikäs kokonaisuus, josta on riisuttu kaikki ylimääräinen pois. Parrasvaloissa on vain hyvä suunnittelu, uskomaton käsityötaito sekä laadukkaat materiaalit - kuten hyvässä couturessa pitääkin. Tähdet Pariisin taivaan yllä ovat taas kirkastuneet, kaikki hyvin muotimaailmassa. Paitsi että mallit ovat edelleenkin aivan liian laihoja.

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hienoja, tosi simppeleitä ja klassisia=) Ja tuo on kyllä totta, hirmu laihoja tyttöjä, itse ainakin katsoisin mieluummin hieman terveemmän näköisiä malleja..

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niin, totta tuo oli aika varman päälle rakennettu kokonaisuus. Lopputulos oli lähempänä ready-to-wearia, kuin kokeellista couturea. Ehkä tosiaan seuraavalla kerralla Raf pääsee syvemmälle oman vision toteuttamiseen. Gallianon näytökset olivat kyllä spektaakkeleita, joissa ei säästelty näyttävyydessä, mutta ne alkoivat ehkä vähän jo toistamaan itseään.

Anonymous (Ei varmistettu)

Henkilökohtasesti olin aika pettyny noihin Raffin tuotoksiin. Tuntu koko näytöksen ajan, että suunta oli vähän hukassa ja mukana oli hitusen sitä sun tätä, mutta tottahan on se, että Diorin historiaa kunnioittaen on tosiaan menty. Noo, toivon mukaan paranee tässä ajan saatossa, koska Raf pystyy kyllä ehdottomasti parempaan.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Aivan, arvostin tuota hyvin tehtyä kumarrusta historialle ja talon tutuille linjoille. :) pitää katsoa uudestaan tarkemmin nuo taustan tapahtumat, itse seurasin Alberin olemusta.

Laura P (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/palsta/tyylitietotoimisto

Siinä mielessä onnistunut näytös, että uudesta suunnittelijasta huolimatta tiesi koko ajan katsovansa Diorin näytöstä. Alun räätälöydyt jakut muistuttivat lähes identtisesti alkuperäisiä New Look -jakkuja ja silhuetit olivat muutoinkin tuttuja. Itse keskityin kuitenkin täysin epäolennaisiin asioihin, kuten Tim Blanksin vaivautuneisiin ilmeisiin näytöksen lopussa, sekä Nick Knightin Instagram-maratoniin, jonka aikana mieheltä meni ainakin kolmasosa itse näytöksestä ohi. :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No Kluuvissa, Forumissa ja Kampissa on hyvin sopivia liikkeitä, Carlings, Moda, Brothers, Scotch & Soda, Raw... Erottajalla ja Kluuvin takana Beam/Beamhill, Forumin takana Liike ja Helsinki 10 (jossa mm. Topmania). Kaikissa vieläpä alet, jee! Toivottavasti tästä on jotain apua :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Aiheesta vähän poiketen, eli olen tulossa nyt pitkästä aikaa sinne päin ja vaatekaappi kaipaisi hieman uudistusta. Tänään käväisin noissa Aleksanterinkadun peruskaupoissa (H&M, Zara) enkä löytänyt mitään. Osaisitko suositella mitään hyviä kauppoja siellä päin? Hakusessa olisi lähinnä kevyitä kauluspaitoja ja kesävaatteita, mutta myös neuleet ja neuletakit kelpaisivat.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Oli onnistunut kokoelma, kiva myös katsoa muut couture-näytökset.

Anonymous (Ei varmistettu)

Minusta tuo näytös oli tyylikäs, mutta tylsä. Käyttökelpoisia vaatteita, mutta ihan kopioita juurikin alkuperäisestä new lookista.... Gallianon aikana oli enemmän mielikuvitusta ja mielenkiintoista taidetta...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.