Sisustustuulia

Tämä viikko ja viikonloppu ovat eittämättä pyhitetty sisustukselle.

Tiistaina juhlittiin jo 10-vuotiasta Finnish Design Shoppia Suvilahdessa. Samalla julkistettiin nettikauppakonkarin uusin julkaisu, hieno printtilehti Design Stories, joka tullee ilmestymään ainakin kolme kertaa vuodessa. Diana-puisto on saanut myös uuden asukkaan, kuninkaallinen Fritz Hansen avasi nimittäin ensimmäisen liikkeensä Suomessa. Sinne vain ihailemaan muun muassa Arne Jacobsenin tuotteita ja haaveilemaan konjakinvärisellä nahalla verhoillusta munatuolista. Viikonlopun menovinkkinä ehdottomasti Habitare-messut. Äläkä unohda Sisustusbloggajien kirpputoria ja myyjäisiä. Kävin jo keskiviikkoiltapäivänä pyörähtämässä nopeasti Messukeskuksessa ja tässä vähän makupaloja messujen yleisilmeestä. Törmäsin messuvilinässä myös tuttuun tyylitaituriin.

ahead!-lava on hienosti toteutettu aina niin visuaalisesti haastavassa messuhalliissa.

Kierrätys näkyy vahvasti messuilla

Mukana toki myös konkareita

Hei taas munatuoli, kyllä harmaakin kelpaisi!

Interiöörejä ja inspiraatiota

Myös viimeisimmät herkut Bang & Olufsenilta ja Samsungilta ovat myös esillä.

Yksi suosikkiosastoistani oli Kay Bojesenin!

Habitaren voisi hyvin palauttaa siihen vanhaan rytmiin, ettei joka vuosi olisi messuja. Mitään kovin uutta ei kuitenkaan ehdi tapahtumaan Suomen sisustusrintamalla 12 kuukaudessa... Mutta ihan kivaa viihdettä ja ohjelmaa viikonlopulle.

Toki messuilta löytyy myös niitä levähdyspaikkoja.

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Minunkin suosikkejani ovat myös tanskalaiset (Artekin lisäksi). Onneksi pääsen paikan päälle katsomaan kahden viikon kuluttua, kun en Habitareenkaan taida ehtiä.

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Oli hauska nähdä, tyylitaituri :)

Vepsäläisen osasto oli selkeästi messujen parhain ja se palkittiinkin odotetusti.

Mikko – Private Blend

Tanskalainen design ei petä koskaan! Joo, no ei Habitaressa ollut mitään niin ihmeellistä – löydät kyllä nuo etsimäsi ja enemmänkin liikeistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.