SoHo

New York tunnelmaa näin sunnuntaihin, käy varmasti? Näissä kuvissa painopisteenä Manhattanin eteläkärki ja SoHon alue. Ettei vajaa viikko Manhattanilla olisi käynyt tylsäksi, vaihdoimme välillä hotellia ja aluetta. Majoituimme siis ensin SoHoon, jossa emme ole aiemmin yöpyneet. Näin sai paremmin aistittua tuon alueen menoa.

SoHon katuihin ei kyllästy varmasti koskaan, vaikka ne on nopeasti kuljettu. Kompaktilta alueelta löytyy kivasti kaupat ja ruokapaikat.

Yövyimme Tribeca Grand Hotelissa, joka sijaitsi kätevästi juuri SoHon reunalla, 6 avenuella. Siitä käveli helposti eteläkärkeen, SoHoon tai High Linelle.

Huone oli kivan kokoinen ja tyylikkäästi sisustettu, oikein hyvä valinta.

Kolmion mallinen rakennuksen sisällä oli iso valopiha ja huoneet sijoittuvat reunoille; kenelläkään ei ainakaan ollut sisäpihanäkymää.

Aamiainen oli tarjolla alakerran ravintolassa, joka oli varsin elävä myös iltaisin. Hotellissa järjestetään myös paljon tapahtumia ja jopa keikkoja. Ravintolassa oli hauskaa tunnelmaa ja sieltä oli mukava aloittaa päivä. Paikalliset pitivät paljon aamupalavereja tuolla, joten oli kiva seurata heidän arkeaan.

Tuolta alueelta löytyi myös paljon hyviä ja vaivattomia ruokapaikkoja, juuri tällaisiin on hauska mennä lounaalle.

Kävely High Linella on aina must.

DVF:ää vastapäätä on muuten hieno Jeffrey-muotikauppa, joka vastaa aikalailla Barneysiä. Kannattaa pitää mielessä!


Matka-asukuvaa. Noissa puitteissa saisi kyllä toteutettua aika hienojakin asukuvia, mutta ei jaksa käyttää siihen aikaa... (Ja kuvaajalla ei riitä kärsivällisyys) Takki/Zara, farkut/Uniqlo, huivi/Alexander McQueen, laukku/Bottega Veneta, hanskat/Prada, tossut/Lanvin, tuoksu/Hermès Santal Massoïa.

Hyvä ystävä sattui olemaan samaan aikaan saarella, joten oli hauskaa syödä arkilounaiden sijasta tuolla. Kävimme Spice Marketissa, joka oli kyllä viimeksi parempi kuin nyt.

Toisena päivänä suuntasimme Brooklynin ja kävelylle Brooklyn Bridgelle. En ollutkaan koskaan kävellyt sitä pitkin, koska aiemmin on ollut joko liian kuuma tai kylmä.

Vieressä näkyy hienosti myös Manhattan Bridge

Little Italyssa ja Chinatownissa on myös aina kiva pistäytyä.

Bleeker Streetin alue on myös yksi suosikeistani. Sieltä löytyy mahtavia ruokapaikkoja, kahviloita ja hienoja kauppoja.

Jee, kevät spotattu. Myös New Yorkin kevät on ollut vähän myöhässä ja siellä oli vielä aika rujoa.

Onneksi oli kuitenkin jo lämmintä ja siitä pääsi nauttimaan muun muassa puistoissa.

Kävimme SoHo-päivinä toki myös keskikaupungilla, mutta se alue tulee omana kokonaisuutena toisessa postauksessa.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Aah ihanaa, kiitos tästä! Meidän reissu lähestyy hurjaa vauhtia, voi että, en malta odottaa :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, siellä on silloin ihan täydellinen keli. Jee!

Hertta
Lilou's Crush

Meidän reissu on vasta kesällä, mutta siti ihanaa ja pian (haha, tosin mulle plus 40 on täydellinen, miehelle se oli vähän liikaa viime kesäreissulla :D Toivottavasti ei sentään taas helle-enkkoja rikota, kieltämättä otti vähän koville joinain päivinä.)

Mikko – Private Blend

No kevät oli myöhässä, joten toivottavasti kesä on lempeä :) 40 on aika hurja. Mutta onneksi siinä maassa toimii ilmastoinnit. 5 avea pääsee aika pitkälle liikkeiden viileydessä ;)

sonsaa (Ei varmistettu)

Aivan upeita kuvia, kiitos tästä "matkasta". Oma suosikkini on kyllä tuo sateenkaaren väreissä hehkuva seinämaalaus!

Mikko – Private Blend

:) Kiva, että kuvista on iloa. Joo tuo on kyllä hieno maalaus!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa, ollaan oltu samoilla hoodeilla, ja ilmeisesti melko samoihin aikoihin? Meillä ilmat oli aika vaihtelevat. Kylmimmillään viisi astetta tai alle ja satoi, lämpimimmillään reilu viikko sitten, kun oli lähelle 20 astetta.

Multa on tällä viikolla tulossa vielä kaksi iiisoa ravintolapostausta. Ota sieltä vinkit seuraavalle reissulle ;)

Ai niin, ja Uniqlon farkut, jeah \o/

Mikko – Private Blend

Katsoinkin, että sinulla oli mahtavia tunnelmia ja vinkkejä koottuna juuri! Oltiin tuolla sillä ensimmäisellä pääsiäisviikolla. Seuraava levättiin sitten Karibialla, niin ei haitannut tuo vähän viileä Nykin kevät :) Manhattan kyllä toimii aina, ei säästä niin väliä. Ja joo pitää ehdottomasti katsoa ravintolavinkit, uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita. Tykästyin itse Asiate-ravintolan lounaaseen, ja näkymään.
 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olitko työ- vai lomamatka?
Mikä matkalaukku oli NY:ssä mukana?
Aivan ihania huivaja sulla asukuvissa!

Mikko – Private Blend

Ihan lomamatka, jota seurasi onneksi myös Karibia, jossa pystyi lomailemaan vielä kaupunkiloman jälkeen ;)
Minulla oli ihan perus kankainen iso Samsonite ja trolley. Laukku painoi kyllä jo mennessä 25 kg, joten siihen ei jäänyt paljon tilaa ostoksille.
Aah, kiitos - niistä pitää nauttia, kun vielä voi käyttää ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipas upeita kuvia, en ole ikinä New Yorkissa käynyt vaikka sinne aina haaveilen. Eksyin jostain sivullesi ja täytyy sanoa että hienoja kuvia sinulla on, melkein seison nyt linssin takana katselemassa huikeita maisemia. Kiitos. Taidan laittaa tämän sivun suosikkeihini.Terv. Anna

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Mahtavaa, jos pääset Manhattanin tunnelmaan hyvin. Pitääkin koittaa saada seuraava osuus tiivistettyä postaukseen ja sitten myös Karibian kuvat polttelevat, siellä on myös aika hienoja! Ja matka-tagin alta löytyy myös aiempia tunnelmia muun muassa Italiasta, Kapkaupungista ja Singaporesta. Kiva kuulla, tervetuloa uudestaan :) 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Just oikeaan aikaan tuli tämä. Ja ps. tyylikäs olet, niinkuin aina :) 

Mikko – Private Blend

Aah, onko matka tuloillaan? Kiitos paljon :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

On, ihan kohta! :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa! Kevät on ottanut siellä näköjään jo harppauksen, joten ilmatkin ovat varmasti loistavat! Enjoy! Ja ps. Isyyspakkaus oli listannut juuri HURJASTI ruokapaikkavinkkejä.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos, isyyspakkauksella olikin myös hulluna kivannäköisiä paikkoja! Ja Lilous crushin Hertalla on kanssa! 

Kommentoi