Sophie Ellis-Bextor Huvila-teltassa

Selatessani Helsingin juhlaviikkojen ohjelmalehteä pysähdyin Sophie Ellis-Bextorin kohdalle. Ensimmäisenä mieleeni tuli Murder on the Dance Floor, vaikea nimi, voimakas ääni, poskipäät ja kuvankaunis naama. Sophien näkeminen ja kuuleminen livenä kiinnosti tietenkin, joten klikkasin Lippupalveluun.

Huvila-teltta on ihanan tunnelmallinen paikka keikoille, joten oli hauskaa päästä nauttimaan taas tuosta.

Ensimmäinen osa keikasta koostui uusimman albumin Wanderlustin kappaleita kuten: Young Blood, Runaway Daydreamer, The Deer & The Wolf. Sophiehan on tunnettu disco ja tanssimusiikista, mutta tämä albumi tuo esille erilaista puolta hänestä. Ja tämä tunnelma sopi täydellisesti Huvilaan – Sophien voimakas ja värikäs ääni pääsi ehdottomasti oikeuksiin hieman rauhallisemmissa kappaleissa. Juuri sitä mitä kaipasin ja odotin! Pitääkin ehdottomasti tutustua albumiin paremmin.

Setissä kuultiin myös aiempia kappaleita muun maussa albumilta Make a Scene.

Sophien voimakas ääni pääsi oikeuksiinsa rauhallisemmissa kappaleissa.

Jälkimmäinen osa konsertista oli omistettu luonnollisesti tanssille. Setti lähti käyntiin heti Take Me Home -kappaleella, discodiiva pääsi valloilleen. Muina covereina kuultiin muun muassa Lady (Hear Me Tonight) ja Sing it Back ja illan lopetti arvaa mikä kappale? Sophie päätti illan vielä hiippailemalla teltan takaosaan ja laulaen siltä ilman mikrofonia kitaran säestyksellä vielä yhden kappaleen, joka kruunasi intiimin keikan. Oikein hyvä keikka siis! Sophie otti yleisön haltuun ja laulu sekä esiintyminen tulivat vaivattomasti ja ammattimaisesti, luonnollisesti.

Oletko menossa Juhlaviikoille tai onko vinkkejä?

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu)

Olin samassa konsertissa ja oli kyllä upea konsertti. Varsinkin eka osa ja toisessa oli kiva vähän päästä tanssimaankin. Ostin tuon uuden levyn samalla kun hankin lipun ja suosittelen kyllä Wanderlustin kuuntelua.

Vinkkejä en osaa enää Juhlaviikkojen tässä vaiheessa antaa, mutta tulevina vuosina kannattaa kyllä käydä enemmänkin Huvilan konserteissa. Käyn aina vähintään parissa ja en ole koskaan pettynyt. Nyt kävin myös Treme illassa, mikä kanssa oli upeaa kuultavaa.

Huomasitko muuten saman kuin minä: Huvilassa oli paljon upeita laukkuja, erityisesti Mulberryn? Tai ehkä huomasin ne, kun säästän Bayswateriin :)

Mikko – Private Blend

Hauskaa! Oli kyllä hyvä keikka ja varsinkin tuo ensimmäinen osa oli mieleeni, toki disco-osuuskin oli hauska. Pitää siis ehdottomasti hankkia tuo uusi albumi. Ja Huvila-teltta on kyllä kiva paikka & konsepti.
Aah, ei sattunut minun silmään, mutta tulin vasta aika lähellä keikan alkua paikalle, joten en ehtinyt niin katselemaan konserttiväkeä. Hyvä sijoitus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.