Sushi-hetkiä

 

Sushi maistuu aina – hmm. taidankin tietää, mitä syön tänään lounaaksi...
Tässä pari uutta sushipaikkaa, jotka on tullut testattua viime aikoina.

Ensimmäinen on Itamae Sushi, jolta löytyy pisteitä monesta paikasta. Toimii hyvin lounaaksi ja ainakin Mikonkadun ravintola on onneksi auki myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Itamaen perusannos toimi hyvin, kiitos.

Sisustus on myös kivan moderni ja raikas. Tulee vähän jopa Lontoon/New Yorkin lounaspaikat mieleen.

Toinen uusi tuttavuus on Fuku, jota ystävät ovat jo ehtineet suositella. Ehdimme viimein testaamaan paikan buffetin. Lounasbuffet maksaa esim. 13,50 euroa ja viikonloppubuffet 17,50 euroa. Ajatus on sama kuin mainiossa Tokyo 55 – molemmissa saa syödä sushia niin paljon kuin jaksaa. Fukussa mukaan kuuluu myös lämpimiä ruokia, mutta sushi on ehdottomasti ykkösjuttu. Pöytää täydennetään jatkuvasti ja valikoimissa on mukavan monipuolinen. Tuonne kannattaa varata pöytä, koska suosio on aika huima.

Fukun sushibuffet

PS. Olivian ja GANT Storen järjestävät VIP-ostosiltaan huomenna torstaina 27.2. klo 19-21 Galleria Esplanadin liikkeessä. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua täältä.

Tässä vielä tarkempi kutsu.

 

Kommentit

maia (Ei varmistettu)

Kävin pari viikkoa sitten ystävän kanssa Fukussa syömässä, ainakin itselleni se oli lievä pettymys. Kalaa oli todella vähän/paperinohuet siipaleet nigirien päällä. Lisäksi lohinigirien kala maistui pahasti vanhalle! Yök.

Paikka oli kivasti sisustettu,meno rentoa, henkilökunta mukavaa ja niin edelleen, mutta maksaisin mielläni enemmän, jotta laatu myös olisi hyvää.

Mikko – Private Blend

Oho, se ei sitten ollut kyllä kiva kokemus.
Meillä oli ihan ok kaikki, oli aika vilkas ilta, niin vaihtuvuus oli hyvä. Vaikka varmasti moni sushimestari kalpenisi tuollaiselle menolle, mutta välillä voi toimia.
Palvelu oli kyllä hyvää!

Henna (Ei varmistettu)

Täytyyhän tuota fukun buffaa käydä testaaamassa, eihän sinne lounasaikaan tarvitse pöytävarausta tehdä ? Mä voisin syödä sushia joka päivä, niin paljon rakastan sitä ! Nam !

Mikko – Private Blend

Käy kokeilemassa ja kerro sitten kommentit. En ole varma, en usko että voikaan. Mutta iltapäivisin/iltaisinkin kannattaa tehdä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.