Syyskuun laukkumuisto – Céline

Syyskuun laukkumuistossa esittelyssä on Célinen Cabas. Tämä oli merkin ensimmäinen laukku, jonka hankin aikoinaan Luxbagista. Olin tuolloin vailla vaaleampaa laukkua ja tämän väriyhdistelmä miellytti. Mallia on niin monessa eri värissä ja päivityksiä tulee niin usein, että monesti jää miettimään, löytyisikö vielä jokin täydellisempi sävy... Noh, ei sitä voi aina jäädä pähkäilemään vaan tarttua mahdollisuuteen kun se tulee.

Laukku on kivan rento ja se toimii niin kesällä kuin syksylläkin.

Onnistui ehkä vähän turmelemaan laukkua alussa... Olin sitä mieltä, että herkkä pinta vaatii ehdottomasti suojasuihketta ja niinpä laitoin sitä tuohon. No nahka ei ehkä tykännyt siitä niin paljon kuin minä, joten se vähän 'kupristui' - oho. Noh, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. Muistan kiillottaneeni ja hinkanneeni pintaa sitten rätillä, niin muoto palautui vähän.

Tuttu kaksivärisyys.

Sisus on mokkainen.

Laukku on tosiaan kevyt, joten siellä saa kyllä olla täytettä ja tavaraa, että se näyttää hyvältä, eikä roiku muodottomana. Mutta tämä on hauskan kevyt ja simpeli kassi rennompaan lookiin.

Kommentit

Mikko – Private Blend

Sitä en ole suojannut, enkä tämän kokemuksen jälkeen muitakaan laukkuja. Mulberry taitaa olla ainoa joka tykkää hoitoaineesta... Bale taisi olla lampaannahkaa ja se on kyllä kestänyt oikein hyvin, vaikka onkin ohut.

Anniina (Ei varmistettu) http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi/

Upea Celine!:)
Oletko käyttänyt Balenciagan laukkuusi jotain suojaa? Oliko Balin laukkusi lampaannahkaa?

Mikko – Private Blend

Kivan rento!

Mikko – Private Blend

Heillä on kyllä upeita tuotteita ja hieno tyyli!

Nonna (Ei varmistettu) http://pearlywhite2.blogspot.fi/

Ihana laukku!

Mikko – Private Blend

Hermès-laukkujen päällä olen nähnyt myös sellaisia. Noh, mikä ettei :)

maya (Ei varmistettu)

Mä kyllä suihkin omaan vihertävänharmaaseen Trapezeen oikein kunnolla suojaa, eikä se onneksi siitä huonoa tykännyt. Se on värinä ja tietty materiaaleiltaan niin herkkä etten varmaan uskaltaisi sitä muuten käyttää ollenkaan... Ja joo, olen myös miettinyt ratikassa että uskallanko jäädä pois, vai sataako ulkona liikaa... :D

maya (Ei varmistettu)

Hahhah, en ollut minä, mutta hyvin olisin voinut olla! Yrittäisin kyllä varmaan panostaa vähän "elegantimpaan" muovikassiin kuin nuo mainitsemasi... :D

Fendillähän on sadetakkeja joillekin laukuille, sellainen olisi kyllä hyvä ( ja vähän hassu).

Mikko – Private Blend

No hätä ei lue tyylilakia ;)

Mikko – Private Blend

Ok - no hyvä, että se otti suojan iloisemmin vastaan. Trapezessa onkin ehkä vähän erilainen ja tukevampi nahka, niin se ei ole niin moksiskaan. Tuossa Cabaksessa se on niin ohut.
Niin vai ajaakko vielä yhden kierroksen, jos sade loppuisi :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

mä näin kerran ratikassa yhden ladyn, oli aivan ladyn elkeet ja asusteet, kun oli nousemassa ratikasta, kaivoi laukusta isologosen muovipussin, tyyliin S-MARKET tai HULLUT PÄIVÄT ja laittoi laukkunsa sinne ja nousi ratikasta pois.

hanna (Ei varmistettu) http://www.foggyparadise.blogspot.com

Rakastan Célineä !

Confessions Of A Bagaholic (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/11/24/confessions-of-a-bagaholic/

[…] Syyskuun laukkumuisto – Céline […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.