Täydellinen kesäpäivä

Eilen oli aika täydellinen kesäpäivä. Suuntasimme myöhäiselle lounaalle Torin terassille ja siitä Tähtitorninmäelle lukemaan lehtiä, ottamaan vähän aurinkoa ja nauttimaan lempinäkymästä.

Ihana pilvetön taivas.

Tässä samalla puistoasua. Hauska raitapaita oli alelöytö Milanosta. Pellavahousut/Zara, espadrillokset/H&M, kangaskassi/Vivienne Westwood, aurinkolasit/Bottega Veneta, ranneke/Saint Laurent, kello/Hygge, tuoksu/Eau de Sisley 3

Tästä näkyy paremmin paidan juttu. Vähän hipsterityyliä :)

Olimme menossa kotiin, mutta suuntasimmekin tapaamaan ystäviä vielä Mattolaiturille ja koska alkoi olemaan jo nälkä, päätimme vielä jatkaa Skifferiin Liuskoille. Rannalta on aina vähän vaikea sanoa, kuinka ruuhkainen paikka on, joten piti vain toivoa parasta. Ja saimmekin tilauksen sisään ja herkulliset Liuskat eteen sujuvasti. Myös hyvä pöytä löytyi. En muista, mitä venematka on aiemmin maksanut mutta nyt se oli 6 euroa per pää... 4 tai 5 euroa olisi kyllä sopivampi. Meiltä löytyi kerrankin myös käteistä sen verran, että saimme lippurahat kasaan, vaikka myös tilauksen yhteydessä voi maksaa kortilla tuon lipun.

Meat lover on ehdoton suosikkini, nam!

Skifferissä on kyllä aina rento ja hauska tunnelma.

Eikä maisemissakaan ole mitään valittamista – käy.

Lisää tällaisia leppoisia kesäpäiviä, kiitos!

Kommentit

Miettijä (Ei varmistettu)

Aika sattumaa, että mitetin juuri viikonloppuna kaivopuistossa lenkkeillessä, että haluaisin käydä tuolla Skifferissä syömässä. Oliko tuo venematkan hinta edestakaisin, vai vain yhteen suuntaan?

Mikko – Private Blend

Kannattaa mennä, mahtava paikka ja Liuskat ovat herkullisia! Tuo 6 euroa sisältää meno-paluun ja helpompi maksaa se käteisellä.

Kommentoi