Testissä HydraFacial-kasvohoito

 

Yhteistyössä Kauneushoitola Kitty Catin kanssa.
Sain kutsun testaamaan uudenlaista HydraFacial-kasvohoitoa. Niinpä aloitin yhden lauantaiaamun rennosti ja samalla hain vähän uutta alkua tälle vuodelle – puhtaalta pöydältä.
Koitan käydä säännöllisesti joko mekaanisessa tai ultraäänipuhdistuksessa. Kuorinta, puhdistus ja kosteutus hoituvat aika hyvin kotona, mutta syvempään puhdistukseen tarvitsee kyllä apua. Niinpä tämä testaus meni hyvin alkutalven huoltona :)

Hoidossa käytettäviä tuotteita.

Kitty Catissa saa kasvo- ja kauneushoitojen lisäksi myös ripsienpidennyksiä ja manikyyrejä & rakennekynsiä. Kampin lisäksi pisteitä löytyy Tapiolasta ja Flamingosta. Hoitola tuo maahan ja kouluttaa juurikin testaamani HydraFacial-kasvohoidon tuotteita.

HydraFacialissa erityisen mielenkiintoista on uudenlainen laite ja konsepti.

Alkuun käytiin ja tarkistettiin tutusti läpi ihon kunto ja erityistarpeet.

Tällä laitteella toteutetaan HydraFacial-hoito. Laiteella saa puhdistettua ja kuorittua ihon kivuttomasti nesteellä ja imuvoimalla. Samalla laitteella saa 'syötettyä' ihoon myös kätevästi kaikki tehoaineet.

Puhdistuksen aikana käytössä on kolmea eri ainetta. Aluksi iho puhdistetaan ja 'valmistellaan' hoitoon. Seuraavaksi iho syväpuhdistetaan ja samalla kuoritaan. Lopuksi naamalle jätetään antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä aine, joka rauhoittaa ja virkistää. Laitteella saa myös tehtyä eri LED-valo ja Lymfa-hoitoja.

Totuuden hetki: hoidon aikana lähteneet epäpuhtaudet kertyvät yhteen purkkiin, josta on helppo analysoida ihon tila ja nähdä konkreettisesti lähteneet epäpuhtaudet. Harmi, että en ottanut kuvaa omasta purkistani – sain kyllä ihan hyvät paperit. Kotihoito on ollut hyvää, mikä onkin motivoivaa kuulla – läträys ei ole ollut turhaa.


Hoitoon sai yhdistettyä myös lisänä puhdistavan naamion, joka sisältää salisyylihappoa, joka puree etenkin mustapäihin.

Suosittelen kokeilemaan tätä tehokasta, mutta huomattavasti hellävaraisempaa ihonpuhdistusta esimerkiksi mekaanisen puhdistuksen tai timanttihionnan tilalla.

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

tälläistä hoitoa munkin iho kaipais. Edellisestä yleensäkin peruspuhdistuksesta tai mitä siellä tehtiinkin on yli puoli vuotta aikaa. Ehkä nyt tulee taas pieni potku.

Mikko – Private Blend

Tuon voin allekirjoittaa kyllä täysin! Tosi tehokas ja silti huomattavasti hellävaraisempi.

Mikko – Private Blend

No sama aika minullakin taitaa olla edellisestä puhdistuksesta. Kannattaa kokeilla tuota!

Hanna (Ei varmistettu)

Kävin tässä hoidossa kesän lopulla ja olin erittäin tyytyväinen. Ei enää ikinä mekaanista puhdistusta!

Kommentoi