Tilaus Sephoralta

Testasin tilaamista Sephoralta ja toimihan se. Haasteenahan tässä on, että Sephoran nettikauppa toimittaa vain Jenkkeihin tai hyvin rajatusti esim. Japaniin, Norjaan ja Englantiin. Noh, 'kätevänä' hyödynsin tässä postilaatikkoa Jenkeissä. Ainakin itse käytin MyUs-palvelua. Sellaisen voi avata ilmaiseksi ja tässä tuli sopiva tilaisuus testata sen toimivuutta. Syötän siis tilatessa tuon paikallisen osoitteeni – Floridassa – jonne paketti toimitetaan. Sieltä tulee ilmoitus, kun lähetys on saapunut ja voi itse valita eri toimitustavoista itselleni sopivimman – tärkeintä siis, että toimitus Suomeen onnistuu. Jenkkien sisällä toimitukset ovat yleensä ilmaisia, joten Atlantin välinen toimitus on ainoa kulu ja tässä se oli saman verran kuin Euroopankin toimituksissa. Aikaa meni neljä päivää. Tilaukseen tulee toki vielä tullit, joten se kannattaa muistaa. Mutta hyvä pitää mielessä tämä vaihtoehto, jos jotakin juttua ei saa kuin Jenkeistä.

Tilasin uuden Givenchyn kasvovoiteen, sarjaa ei oikein tahdo saada mistään.

Tämä on hassuin kosmetiikkaostos hetkeen, en voinut vastustaa. Evian Brumisauter -virkistysvesi kasvoille. Ei puhdistukseen vaan pelkästään virkistäytymiseen. Ainakin aika kiva kesään, voisi säilyttää vaikka viileässä. Lahjavarastoon tilasin samalla Givenchyn kynsilakkoja, näihinkään en ole törmännyt liian usein, eikä varmaan ole lahjan saajakaan – tyylikkäät pullot.

Toinen lisä lahjavarastoon on Tory Burchin matkakokoinen tuoksu, jossa on kätevä kuula päässä.

Oletko käyttänyt nettikauppoja kosmetiikkaostoksiin, mikä on suosikkisi?

Kommentit

Mikko – Private Blend

Totta – tietenkin ajattelin koko ajan vain UK:ta. No aika sama kulu kuin Jenkeistä, mutta kyllä kiitos kätevämpi Sephoran osalta.

LeAnn (Ei varmistettu)

Kivoja ja uusia kosmetiikkaostoksia olet jälleen tehnyt. :-) Minä itse asiassa käytän todella harvoin kosmetiikan nettikauppoja. Usein tulee suunnattua kivijalkaliikkeeseen. :-) Sillä voisi kyllä säästää...

Mikko – Private Blend

Ooh, ihana Etelä-Ranska! Ja kannattaa katsoa ensin tuo Ranskan nettikauppa. Voi jättää hyvin kuljettamisen lähetille!
No se periaatteessa on vain vettä, jota voi suihkutella virkistäytyäkseen, mutta mahtavan hassu lisätuote!

Mikko – Private Blend

Joo, se on hyvä valmistautua :)
Olen jossain törmännyt tuohon aiemmin, mutta nyt oli pakko klikata se mukaan. Noin se palveleekin hyvin! Tosin varmasti hanavesi & suihkupullo ajavat saman asian, mutta on tuossa oma juttunsa! :)
Aurinkoista viikonloppua!

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Oi! Kiva vinkki, että voi tilata tuoltakin, vähän hankalammin, mutta kuitenkin voi. Tilaan ulkomailta kosmetiikkaa jota ei saa Suomesta. Olen oikea malliesimerkki siitä, että hullaannun aina niihin tuotteisiin jotka on vasta lanseerattu jossain muualla (Lontoossa vaikka, ei ihan heti tule Suomeen.. :) ). Feel unique on suosikkini tilauten kanssa, olen monta kertaa tilannut ja joka kerta se vaan toimii yhtä hyvin :)

Mikko – Private Blend

Kannattaa! Joo katsoinkin, että olit löytänyt hienon värin - onnittelut!

Mikko – Private Blend

Ihana hyvät valikoimat! Ja muista katsoa nuo Ranskan sivut. Pitää itsekin tutkia nämä muut tulleet vinkit. Aurinkoista viikonloppua mulle sinne :)

Mikko – Private Blend

Taitaa olla, mutta en ole törmännyt siihen aiemmin. Ja Suomesta sitä ei saa... Kenzoki-tuotteet ovat tosi kivoja, mutta niitäkään ei saa enää täältä. Höh höh. Kivaa viikonloppua myös sinne :)

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Mullakin on tuollainen jenkkipostilaatikko! Usein kyllä lähetyskulut ovat olleet aika kovat kun olen mm. jotain kenkiä tilannut ja tosiaan sitten vielä tullit päälle, huh! Kosmetiikkaa tilaan monesta paikasta, lähinnä luonnonkosmetiikan perässä juoksen. Tilaan mm. näistä: luxebc, lovelula, naturisimo, iHerb, vitacost, bath and unwind, amazon.

Mikko – Private Blend

Totta, että tuossa saa kyllä vähän katsoa varsinkin isommissa/kalliimmissa ostoksissa..
Mahtavia vinkkejä, kiitos!

Tanni (Ei varmistettu)

Ranskan Sephoran sivuilta saa muuten tilattua suoraan Suomeenkin! :) En ole kyllä vielä testannut, sillä postikulut ovat aika suolaiset 30e. Paketti tulisi näemmä UPS:n kautta ja toimitusajaksi sivut ilmoittavat 6-10vrk.

Itse tilailen useimmiten BeautyBaysta tai HQHairilta, ei tarvitse kummassakaan miettiä tulleja tai muuta.

Anne (Ei varmistettu) http://nann-e.blogspot.fi/

Oho, en ole tuollaista mahdollisuutta tullut edes ajatelleeksi! Itse juuri vierailin Etelä-Ranskassa Sephorassa, mutta harmikseni matkalaukkuun ei mahtunut (painorajat) juuri mitään, joten kaikki ihanat purnukat piti jättää sinne ja ostin lähinnä kynsilakkoja. Ihmettelin muuten kovasti tuota Evianin suhihketta, kun siihen paikallisessa "Anttilassa" törmäsin, joten kerroppa ihmeessä myöhemmin mitä olet siitä tykännyt :)

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Aina oppii jotain uutta, tuo postilaatikko on kyllä kätevä jos Jenkeistä jotain haluaa tilata. Pistetään korvan taakse. :)

S (Ei varmistettu)

No hyvä että lahjavarastot taas täyttyvät, he hee! ;)
Tuo Evianin spray on muuten ihana, Ranskasta ostan aina ja pidän jääkaapissa - sitten vaan viileä pullo mukaan aurinkotuolin viereen, esim.

Mikko – Private Blend

Joo taas vähän jotain uutta, hauskaa! No samoin, mutta näiden kautta tulee tilattua sellaisia tuotteita, joita ei Suomesta muuten saa.

Mikko – Private Blend

Joo, vähän mutkikaampi, mutta mahdollinen – hyvä tieto. Esim. Jenkki nettikauppojen aleja, jotka ovat jo alkaneet, ajatellen.
Kiitos vinkistä, ja oli hauska nähdä eilen!

Tiia (Ei varmistettu)

Aivan upeita herkkuja kaikki, kyllä silmä lepää. Postauksesi rohkaisemana taidankin käydä kurkkimassa Sephoran nettisivuja. :) Aurinkoista viikonloppua!

Anne (Ei varmistettu) http://nann-e.blogspot.fi/

Jo täytyy kyllä tutustua Ranskan nettikauppaan ja tehdä vaikka kavereiden kanssa yhteistilaus :)

Ps. Ranskasta löytyi myös upea Célinen Mini Luggage, tule ihmeessä vierailulle blogiini, ilmeisesti sinäkin olet aikamoinen laukkufriikki ;)

MrsMK (Ei varmistettu)

En ole kauhea kosmetiikkafriikki, joten matkoilta ostetut ja siinä ohessa tax free- ostokset riittävät yleensä. Eli vaikka käytän muuten paljon nettikauppoja, niin kosmetiikkaa en ole tainnut tilata niistä koskaan. Sephora on toki muuten tuttu. Eikös tuo Evianin spray ole ihan ikivanha juttu, eikö sitä saa Suomesta? Itselläni on useamman vuoden vanha Kenzon vastaava lootusvesi, jossa on lisäksi ihana tuoksu. Pidän sitä kesällä töissä mukana "virkisteenä". Aurinkoista viikonloppua!

hmclehto (Ei varmistettu)

Strawberrynet on ihan huippu

Mikko – Private Blend

Tuo on tutuin nettikaupoista itsellekin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.