Toinen koti, työpiste

Satuin nappaamaan yksi päivä muutaman kuvan työpisteestäni, joten tervetuloa arkeeni! Tällä paikalla tulee vietettyä aika paljon aikaa, joten miksei tekisi siitä aavistuksen viihtyisämmän?

Osa muotikirjoista on päätynyt somisteeksi töihin (tai säilöön, kun ne eivät mahdu kotiin).

Melko uusi Lego-ukon pää oli pakko ostaa nostalgian vuoksi ja se toimii kivana väriläiskänä. Koristeena myös vanha puuauto, tavoitesijoituksen kera.

Työpöydällä koristeena muun maussa Orreforsin hehkulamppu tuomaan tunnelmaa ja valoa varsinkin syksyn pimeyteen. Ja kukkii pöydällä myös aina pieni puutarhakin ;) Ja pikamatka Pariisiin onnistuu silmänräpäyksessä. Brion helistin tuo myös väriä ja muistuttaa lapsenmielisyydestä, mutta se toimii kyllä myös stressileluna. Jos tuntuu, että vauhtia on liikaa, voi tuota helistää lisätahdin ottamiseksi.

Hayn hauskat sulkakynät ja muistilaput ovat ahkerassa käytössä to do -listoja kootessa.

Ja pitäähän pisteellä olla viherkasvejakin - gardenia on selvinnyt aika hyvin talvesta. Taustalla tunnelmaan sopiva maalattu kattotiili (sekään ei oikein mahtunut kotiin).

Balmuirin lamppu tuo myös lisävaloa, LV:n rasiat toimivat hyvin käyntikorttiarkistona ja Maddy on tietenkin mukana aina.

Energistä ja kodikasta alkanutta työviikkoa!

Kommentit

Carolyn (Ei varmistettu)

^^ Mitä taikaa oot tehnyt että gardenia on säilynyt hengissä suomen talven kuivasta ilmasta? Oon kokeillut kaikkea mutta joka kerta gardenia kuolee viimeistään tammikuussa..

Mikko – Private Blend

Jaa-a. Mutta ihme on, jos tuon saa vielä kukkimaan uudestaan. Ainakin sillä on ollut seuraa :) Totta kyllä, että nuput tippuvat helposti kuivina pois. 

sonsaa (Ei varmistettu)

Nyt muistutit kyllä ihan aiheesta. Työnteko todellakin saattaisi luistaa vieläkin paremmin jos tästä omasta työpisteestä tekisi viihtyisän ja itsensä näköisen. Kaiken ei työpisteellä tarvitsisi olla tylsää ja väritöntä!

Mikko – Private Blend

Eikö vain, ja kotoa löytyy kuitenkin tuttuja koriste-esineitä, jotka eivät sinne ehkä mahdu - työpöydälle niitä on hyvä tuoda.

Bright Paradise (Ei varmistettu) http://www.brightparadiseblog.blogspot.co.uk/

Saako kysyä, että mitä teet työksesi? :) kivan näköinen työpiste!

Mikko – Private Blend

Työskentelen markkinoinnin parissa :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

onpa hauskoja kuvia.
Meillä on kotona samoja legopäitä, kivoja mutta varsinkin se seuraava koko on oikeesti tosi iso. On ollut käytössä lähinnä lastenjuhlissa ja sinne mahtuu 2 pussillista sipsejä.
Lasinen karkkiastia Hermesin naurulla on näemmä tyhjä. Ei kannata poikkee kylään. Ilmoita kun täydennystä on tullut.
Mutta tiimalasi ! on tosi upee, suorastaan kähee.

Mikko – Private Blend

Nuo päät ovat kyllä hienot, hauska käyttöidea!

Se on ollut kyllä hetken... Aiemmin siinä oli marenkeja tai Carnival-keksejä, mutta söin ne itse aina melkein kaikki... Ei siis hyvä.

Aah, tuo on kyllä hauska. Se mittaa 30 minuuttia niin pysyy tehokkuus yllä per työtehtävä :) Löytyi Granitista ja Habitatissa taitaa myös olla.

Noorasisko
SMTHNG GOOD

Näyttääpä tosi kivalta. Mun on ollut tarkoitus tehdä sama jo pidempään ja muistui taas mieleen, kiitos siitä! Työpaikalla tosiaan viettää jo melkein enemmän aikaa kuin kotona, niin pitäisi olla vähän viihtyisämpi työpiste. :)

Mikko – Private Blend

Ihan samaa mieltä. Siellä tulee tosiaan oltua sen verran, että miksi ei vähän somistaisi paikkoja. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.