Tom Ford Noir

Tuoksu, jota haluaisin päästä jo haistelemaan on Tom Fordin uusi Noir.  Tämä on nähtävästi tämän kauden juttu, kun Chanelin Coco Noir aloitti jo aiemmin tämän tumman buumin. Pitää siis odottaa seuraavaa reissua, jotta saa tietää minkälaisen version muun muassa bergamotti, muskottipähkinä, iiris ja vanilja muodostavat Fordin näkemyksellä. Vaikuttaa lupaavalta!

Kuva/beautysnob.com

Kommentit

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

Tässä on ainakin parfyymin ainesosat kohdillaan! :-) Minä olen kovin onnellinen, kun tulee tummia tuoksuja lisää - en ole sporttisten hajuvesien tai "vesituoksujen" ystävä.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kuin myös - pidän paljon tummista ja mausteista tuoksuista!

Anonymous (Ei varmistettu)

Noihin tummiin ja mausteisiin tuoksuihin meinaa tukehtua. En tiedä ketään jonka iholla ne "tuoksuisivat" muulta, kuin venäläiseltä hyttysmyrkyltä :(

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Se on totta, että näitä tummempia tuoksuja riittää vähempikin :) Minun iholla ainakin nuo käyttämäni mausteisemmat toimivat hyvin. Onneksi valinnanvaraa riittää, niin kaikille löytyy itselle parhaiten sopiva versio :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Totta ja makuasioista ei voi kiistellä, tuoksujenkaan kohdalla. Itse en ole löytänyt koskaan itselleni sopivaa mausteisempaa tuoksua. Muutamaa "semivoimakasta" kokeilleena niissä alkaa äkkiä aina joku tökkimään :( Tykkään raikkaista tuoksuista, en kuitenkaan ihan vesituoksuista, jotka ei aiheuta päänsärkyä ja jättää tilaa henginttää :D Mutta saisi ainakin talviaikaan olla tuoksussa jotain lämpöäkin. Aika vähän tulee onneksi kaupungilla vastaan noita voimakkaissa hajusteissa uivia miehiä. Sen kyllä huomaa jos gaultierin male-hajuvanaa joku vetää perässään, siinä yksi pahimmista :D

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Nuo liian makeat tuoksut aiheuttavat kyllä pahimmillaan päänsärkyä. Miesten tuoksuista, hyviä semi-mausteisia ovat ainakin Spicebomb, Dior Homme, Eau de Sisley 3 ja Valentino.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No joo herra Fordilla on kyllä karismaa ja aina kaikki viimeisen päälle - siinä on tyyli-ikoni! Ei haittaisi vaikka tuoksuissa olisi tuollaista sivuvaikutusta ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä en myöskään erityisemmin pidä tummista ja vahvoista tuoksuista. Oon makeiden vesien mies. Mutta täytyy myöntää, että Tom Fordissa itsessään on aina mega määrä seksikkyyttää ja karismaa. Ostaisin tuoksun, jos se muuttais mut samanlaiseks ;)

Onnennumero 29. (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/11/29/onnennumero-29/

[…] jo aiemmin Tom Fordin Noir -tuoksusta, mutta testatessa se ei kuitenkaan sytyttänyt täysin. Viimeksi lentokentän tax freessa […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.