Tuhkimotuote


Bongasin taannoin Oliviasta minulla uuden Lierac-kosmetiikkamerkin, jonka Masque Éclat -naamio kuulosti lupaavalta. Sen kerrottiin sisältävän valoa heijastavia ainesosia, jotka tekevät ihosta hehkeän. Merkin sivuilla tuotetta kuvaillaan "tuhkimotuotteeksi" väsyneelle ja heleyttä kaipaavalle iholle. Pienen metsästyksen jälkeen löysin tätä vain apteekeissa myytävää merkkiä ja otin naamion heti kokeiluun.

Itselleni ainoa tapa freessautua juhliin tai tärkeämpiin tapahtumiin on kuorinta ja naamiot (vrt. naisten meikkaaminen). Tämä rutiini tuo myös sitä hauskaa valmistautumisen tunnelmaa, kun arjen keskellä on tulossa jotakin erilaista. Ja se toimii ainakin psykologisesti.

Naamio on oikein hyvä. Se jättää todella silkkisen ihon ja kenties mm. vehnäproteiini, keltainen savi ja unikko myös virkistävät ihoa ja ilmettä.

Brändäyksen ja muotilehtien maailmassa apteekki- ja luonnonkosmetiikka ovat 'ruman sisarpuolen' asemassa. Useimmat mieltävätkin ne vain ongelmaihon avuksi ja apteekkien lisämyynniksi. Mikä on sinun suhteesi näihin turhaankin hyljeksittyihin tuotteisiin, oletko löytänyt luottotuotteita siltä puolelta?

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei, kiva blogi sulla. Itse oon jo pitkään ostanut apteekista Vichy Purete-sarjan puhdistustuotteita kasvoille, oon tykänny paljon, kannattaa kokeilla!

Mapsin muotia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07156146443748376866

Hei,

olen myös tykästynyt apteekin Vichy-tuotteita, mm. selluliittivaahto on aivan loistavaa! Ja täytyy sanoa, että kroppavoiteista ihan perusvoiteet toimivat meikäläisellä hyvin, abobasen 500g "tykki" kylppärissä ;D

ps. tykkään myös blogistasi, kivaa saada välillä miesnäkökulmaa näihin juttuihin!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos :) En ole kokeillutkaan, pitänee testata.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hyviä suosituksia Vichylle siis! Ja kiitos, kiva jos saan tuotua jotain uutta.

Anonymous (Ei varmistettu)

vidmerin silmänympärysvoide on apteekin vakio-ostos, muuten en sieltä juuri mitää osta, mutta voisin kokeilla jos tulee tarvetta.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Moni on kehunut noita Louisin tuotteita ja ne vaikuttavatkin laadukkailta, kiitos hyvästä muistutuksesta! Kivaa ja aurinkoista viikon alkua!

Kommentoi