Tyylit vaihtoon

Nyt tulee helmipostaus, tai oikeastaan kaksi! Nata White Trash Disease nimittäin stailasi minut.

Törmäsimme sattumalta viime viikolla Ravintola Linnankellarin avajaisissa. Emme olleet koskaan jutelleet sen ihmeemmin ja nytkin aluksi Nata varmaan ajatteli, että 'aha, tässä on nyt taas yksi näitä blogibimboja'. Ja minä pelkäsin vähän, että 'minut raahataan Vetosalille painoksi' - vai mitä Nata ;) Mutta ei; hyvä ruoka, viiniä ja ennen kaikkea mahtava seura - ilta hurahti hetkessä. 

Lähdimme samaan aikaan pois ja ratikkaa odotellessa Nata heitti ajatuksen, että meidän on pakko mennä jonkun kaupan kautta ja toteuttaa ex tempore -stailaus toisillemme. No eihän tuollaisesta tarjouksesta voi kieltäytyä, miten herkullinen tilanne molemmin puolin. 
Niinpä suuntasimme Aleksanterinkadun H&M:lle - kello näytti jo 20:10... alle tunti aikaa.

Lähtökohta. "Sulla on aina tiukkoja ja aikuisia vaatteita" - Nata   

Paita/H&M, housut/Zara, mokkakengät/Rizzo, vyö/YSL, ranneke/Bulgari, kello/Hygge, tuoksu/Dries Van Noten par Frederic Malle

Private Blend goes WTD. Oletko valmis?
Voit laittaa samalla soimaan tämän, sopii jotenkin tähän hyvin - ainakin minulle rohkaisuksi ;)

WTD Style 1 - Hottis

Sohvamörkö (toivottavasti Nata ajatteli tämän pysyvän sisätiloissa...?)
No, näytän tältä kyllä aina kotona ja aamuisin myös ulkona, kun suuntaan sängystä suoraan Maddyn kanssa ulos. Mainiot kotihousut, ostoslistalle!

WTD Style 2 - WTD-mustetta iholla

No pakkohan grunge-flanellipaita on ikuistaa päällä, blogiklassikko. Tällaista en olekaan tainnut käyttää sitten ala-asteen. Mutta apua shortsit :/ Jos käytän hihatonta aluspaitana, käännän selkäosan aina eteen - kaula-aukkosta tulee paljon siistimpi.

WTD Style 3 - Radalla

Klassinen hupparilook. Why not. Olin eilenkin viimeksi harmaassa collagessa töissä. Huomaa t-paidan rintatasku. Ja mustat farkut olivat myös buenot. Voisin kyllä käyttää kaikkien näiden lookien vaatteita muutenkin, hyvin valittu.

Pakkohan uusista lookeista on järjestää äänestys. Laita kommentti, mikä tyyleistä on sinusta paras?

Eikä tämä onneksi lopu tähän. Nyt on aika käydä katsomassa, miten minä stailasin Natan. Alustuksena. Tuo oli ehkä kuumottavin paikka hetkeen. 15 minuuttia aikaa, kerran elämässä -hetki tässä ja nyt. Enkä osannut päättää etsiäkö jotain oikeasti kivaa vai jotain, mitä en ikinä näkisi Natan päällä muuten. Päätin mennä enemmän jälkimmäisellä. Löytyi sieltä onneksi yksi oikeastikin hyvä vaihtoehto.

Kiitos vielä Natalle hauskasta illasta, mahtavasta ideasta ja tietenkin stailauksesta & kuvista!

PST. Kuinka moni on päässyt avaamaan vetoketjun Natan kotelomekosta - high five!

Seuraa: Bloglovin' / Facebook / Instagram: pbblog / Snapchat: private.blend

Kommentit

Veera / Blond Boulevard (Ei varmistettu) http://blondboulevard.com

Haha, aivan mahtava postaus! Mikko 2.0! Kaikella kunnioituksella Nataa kohtaan mutta toivon kuitenkin että Mikko jatkossakin pitäydyt ihan sun tavallisessa tyylissä, heh. Siis toi ekan asun pallopaita (pallopaita!) yhdistettynä lökäreihin mihin sitten ilmeisesti on tarkoitus vähän runsaamminkin mitoin varustetun miespuolisen (pardon my french) mahtua - ai jestas, nauran täällä ihan ääneen :D

Nuoruus on mahtava asia ja nuorihan sä oletkin mutta kakkoskuvassa näytät lähinnä alaikäiseltä joka on lähdössä tyyliin onkimaan. Tai tämä mulle tuli mieleen. Mutta onkiminen on mukavaa ja meditoiva harrastus joten ainakin asun assosiaatiot on positiivisia. Ehkä mulla on vilkas mielikuvitus tai ehkä se on se, etten ole ikinä nähnyt sua tällaisissa vaatteissa mutta anyways kolmannesta mulle tulee vähän sellanen fiilis että olet lähdössä mellakoimaan - joko johonkin fudismatsiin tai sitten tyyliin reclaim the streets-tapahtumaan. Baseball-maila asusteena vaan puuttuu tästä kuvasta. Tästä huolimatta kolmas on musta silti paras joten mun pinnat sille.

Nyt mä meen tarkastelemaan mitä sä oot tehnyt Natalle, can't wait :D

Nata - White Trash Disease

hahhaha hei mäki toivon et mikko pitäytyy omassa tyylissään ja jättää nää collarit ja muut teinihömpötykset meille lähestulkoon alaikäisille ;D 

ja hei, wtd-tyylin ensimmäinen opetus: kaikesta vähintään 2 kokoa liian isot versiot!

Mikko – Private Blend

Vaihtelua, tässä oli hyviä juttuja. Niin, en saisi kaupasta varmaan edes maitoa, kun myyjä katsoisi aikuista joka etsii kadonnutta lasta. Tuli ihan alaston olo, kun ei tuntenut vaatteita hengittäessä ;)

Mikko – Private Blend

Tämä oli ihan mahtava juttu, kiitos vain Natalle! Ainakin jotakin hieman erilaista, katso nyt heti tulee ihan uusia mielleyhtymiä, hyvä! Ja kaikki tyylit toimivat kyllä omassa genressä. Tuo viimeinen kokonaisuus oli myös suosikkini.
 

Toimitus
Toimitus

Nämä tyylithän toimii! :) Ja hyvä tuo vinkki aluspaidan kääntämisestä selkäosa eteenpäin, ei ole tullut mieleenkään (paitsi vahingossa).

Nata - White Trash Disease

hei mä yritin iha loppuun saakka saada mikon näyttämään rintalastansa, mutta yrityksen tasolle jäi ;D

Mikko – Private Blend

Silloin pitäisi olla näyttää rintalihasten raja, että se toimii ;)

Mikko – Private Blend

Toki, pääsinhän ammattilaisen käsittelyyn.
Leikkaa vain lapun irti ja katsoo, että mahdollinen printi ei paista läpi. Istuu paremmin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm tuota tuota, joo lähtökohta on paras! Mutta, kun äänestää voi, niin piste tuolle huppariasulle. Olet tyylikäs ja sinulla on hyvä maku, ihan itsesi stailaamana.

HM:lta tekee joskus hyviä löytöjä.

Intiaanikesäpäiviä odotellen,
Maija

Mikko – Private Blend

Tässäpä oivat matka-asut mukaan jo valmiiksi valittuna!
Kiitos, onneksi vaihtelu virkistää omassakin uomassa. Itselle on liian helppo löytää kivoja juttuja, toisen stailaaminen on heti paljon haastavampaa.

YksisTahdonAsiat (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

Miksi ei shortseja? Eihän niitten nyt mitkään lökärit tartte olla, eikä ne liian pitkät miesten capritkaan... Se ettei sulla koskaan ole shortseja on pistänyt silmään kun täällä PNW:ssä moni mies kulkee shortseissa vuoden ympäri, niin töissä kuin vapaallakin. Freddellä on viimeksi ollut muuta kuin shortsit töissä kolmasti toukokuun alun jälkeen.

Mikko – Private Blend

No eihän niissä mitään vikaa ole, en ole vain löytänyt yksiäkään shotseja, jotka toimisivat jotenkin itsellä. Pellavahousut on vähän kuin shortsit?

YksisTahdonAsiat (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

No ei oo. Pellavashortsit on shortsit ;)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Kiva aihe ja loistavasti toteutettu. Natalle ehdottomasti sopii kukkamekot. Ja hengittäminenhän on vanha keksintö.

Nro 2. Khöm ( AIVAN KAMALA ! )

Ehdottomasti nro 4.

Ja vaaditaan lisää näitä. Teillä oli taatusti todella hauskaa tätä tehdessä.

Mikko – Private Blend

Tuo Natan kukkamekko toimi hyvin! Tämä oli kyllä hauska juttu :)

Outi Karita (Ei varmistettu) http://outikarita.fitfashion.fi/

Ihanaa heittäytymistä teillä ja hyvin te toisenne stailasitte :)

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Tämä oli hauska juttu ja olimme kyllä hyvä tiimi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.