Uudet espadrillot kesään Royal RepubliQ -merkiltä

Löysin eilen uudet espadrillot, espadrillokset — mikä nyt onkaan oikea sana, sattumalta Urban A:sta. Olin siellä kaverini kanssa käymässä ja siinä hyllyssä oli täydellisen näköinen pari Royal RepubliQ -merkiltä. Niistä sattui löytymään koko 41, joka saattaa joskus mahtua, jos oikein kovasti haluaa. Ja sain parin jalkaan ilman, että ne edes repesivät sovituksessa. Istuvuus noissa saakin olla aluksi aika napakka, koska ne venyvät sitten käytössä.
Nuo ovat ihan parhaat kesäkengät kaupungissa, siistit mutta silti vähän kevyemmät. Olen käyttänyt pari vuotta sitten ostamiani Loewen vastaavia hyvin ahkerasti ja luulen, että ne eivät pysy enää kasassa kuin tämän kesän. Nyt on siis toinen pari, jota voi vuorotella.

Royal_RepubliQ_kengät.JPG

Malli on melkein täysin sama kuin edellisissä. Näissä on aavistuksen paksumpi pohja, mikä ei välttämättä ole huono juttu. Välillä nuo kesätossut ovat vähän huonot pidemmille kävelyille, jos pohja on liian ohut.

Royal_RepubliQ_shoes.JPG

P5220481.JPGP5220483.JPG

P5220497.JPG

Pohjat onneksi taas kumia, niin ei pienet kesäsateet haittaa.

P5220487.JPG

En ole tärmännyt Royal RepubliQ -merkin kenkiin aiemmin, mutta päädyin tutustumaan myös sen muihin malleihin. Kenkiä on niin naisille kuin miehillekin. Kannattaa pitää mielessä, näköjään löytyy myös Zalandon valikoimista oman verkkokaupan lisäksi.. No nyt pääsee testaamaan laatua ja pitää kyllä jatkossa muistaa merkki, kivoja malleja nimittäin löytyi.Näyttökuva 2016-05-22 kello 18.18.07.png

Naisten mallistosta löytyy myös paljon muutakin kuin vain kesäkenkiä.

Näyttökuva 2016-05-22 kello 18.18.23.png

Jos nyt on kovin tarkka, niin miehillekin löytyy malli espadrilloseista, jossa varmasti aavistuksen leveämpi lesti ja näköjään hieman matalampi pohja – ja kokoja tietenkin 45 asti. Myös sekä nuo ylä- ja alarivin kengät kiinnostavat kyllä kovasti – hmm. EDIT//Näytin noita keskimmäisiä ylhäältä toiselle puoliskolle, koska ne ovat juuri sellaiset, joita hän on etsinyt. Ja tilaukseen lähti samantien. Näin sitä altistuu omille postauksille 🙂

Pakko vinkata myös Pradan malleista, hienot – löytyy täältä.

Näyttökuva 2016-05-22 kello 18.44.49.png

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *