Uusi ravintolatulokas – Pastis

Kävimme myös viime perjantaina ystävien kanssa testaamassa ensimmäistä kertaa Ravintola Pastiksen. Se on aika lähellä työpaikkaani, joten olen mennyt siitä useasti ohi, mutta ei ole vielä tullut käytyä edes lounaalla. Ruoassa yhdistyy ranskalaisen keittiön rehdit & selkeät maut ja tietenkin parhaat raaka-aineet. Paikkaa pyörittää sama porukka kuin Murua, joten ei varmaan tarvitse sen ihmeemmin pohjustaa tätä 🙂
IMG_9925.JPG
Ennen illallista kävimme kuitenkin drinkeillä pitkästä aikaa Tornin Ateljee baarissa. Se sopiikin hyvin kesään – sieltä oli ihanaa katsoa kotoista Helsinkiä kattojen yli.
IMG_9902.JPG
IMG_9909.JPGIMG_9908.JPG
IMG_9912.JPG
IMG_9916.JPG
IMG_9917.JPG
Illallisen aika.

IMG_9923.JPG
Pastiksen  ulkoseinän vitriini on täytetty viinipullojen korkeilla, hauska!

IMG_9929.JPG
Keittiön vierestä löytyy myös istumapaikkoja baaritiskin ääreltä, johon voi ehkä mahtua ilman varaustakin?

IMG_9930.JPG
Ravintolasalin tunnelmaa ennen paikkojen täyttymistä.

IMG_9935.JPG
IMG_9932.JPG
Alkupalaksi oli ihan pakko ottaa etanoita, vaikka myös tartarpihvi houkutti.

IMG_9938.JPG
Etanat oli kuorrutettu Roquefort-juustolla.

Talon makkara varhaisperunasalaatin ja samppanjakaalin kanssa kuulosti hyvältä ja sitä se olikin. Myös entercote oli kuulemma parasta, mitä oli hetkeen syöty.

IMG_9945.JPG
Annokset olivat kivan tuhteja.

IMG_9950.JPG
Emme voineet vastustaa lisukkeena tryffelisuolattuja maalaisperunoita.

Jälkiruoaksi Crème brûlée, jota oli raikastettu sitruunalla.
IMG_9953.JPG

IMG_9956.JPG
Lasku tuli hauskassa retro-peltipurkissa.

Paikka oli oikein kiva kokemus. Palvelu oli rentoa, mutta erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Sama tarjoilija taisi viihdyttää meitä myös Murussa. Kesälistalla ei ollut valmista menuta, mutta sitäkin pitää ehdottomasti käydä testaamassa syksyllä ja ehkä jo aiemmin noita listan muitakin vaihtoehtoja. Täydellinen paikka rentoutumiseen ja hyvästä ruoasta nauttimiseen!

suhteet ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.