Uutta energiaa

 

Hankin Lontoosta uuden Shu Uemuran Vitalizing -päivävoiteen. Red:juvenus-sarja sisältää Amalaki-hedelmää, joka on ollut Aasiassa/Japanissa arvostettu sen terveysvaikutuksista. Se sisältää antioksidantteja ja siinä on enemmän c-vitamiinia kuin missään muussa marjassa tai kasvissa. Punainen viittaa Japanissa myös energiaan ja aurinkoon – joten säilytän tämän mielikuvan aamuisin tätä laittaessa, pieni muistutus auringosta ei nimittäin tee yhtään pahaa. Ja toki kiva, että voide myös kosteuttaa ;)

Tässä purkki kuvattuna vielä Pinon alesta löytyneiden HAY:n pelin/puupalikoiden kanssa.

Energistä viikkoa!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Mun clinique loppuu tällä viikolla ja eilen jo mietin minkä setin kolmesta otan seuraavaksi käyttöön. Hamsteri mikä hamsteri. Mutta ei näytä sultakaan noi purkit loppuvan kesken.

Multa on mennyt täysin ohi tämä HAY.n peli. Kerro lisää. Toimii dominomaisesti ?
Ja olisi kiva kuulla tuliko pelaamisesta mitään.

Mikko – Private Blend

Jee, applause! No joo, aina tulee jotain uutta kivaa, jota on ihan pakko kokeilla. Toisen edellinen päivä voide oli jo lopussa.

Joo se on kai joku aika uusi tuote, joka meni Pinossa heti aleen. Voi kai käyttää dominonakin, mutta myös rakentaa jonoja, eri värejä yhdistelemällä. Ei ollut mitään ohjeita. Lähinnä tuo on kauniste lapsiperheelle esim. Dekon kotikuvauksia varten.. Noei ilahduttaahan se arjessa muutenkin. Ja tyylikäs lahja ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.