Uutta Safkaa

 

Eilen tarjoiltiin makupaloja uudesta Safkaa-kirjasta – maanantaista sunnuntaihin, kun painotuoreelle opukselle kilisteltiin samppanjalasillisilla Raflassa.

Uuteen ruokakirjaan on koottu vinkkejä arkiruoasta parhaimmillaan. Pidän teemoista: lohturuokaa maanantaina, klassikoita keskiviikkona, perjantaina kokataan kahdestaan ja lauantaina juhlitaan kavereiden kanssa.

Kirjanjulkkareissa päästiin myös maistelemaan herkkuja.

Herkuttelua.

Kirjan lisäksi lahjakassissa ilahdutti keittiön klassikot.

Haaste on heitetty…

Kirjasta löytyy paremman kotiruoan ohjeita aina makaroonilaatikosta ja nakkikastikkeesta ankanrintaan – ruokaa viikon jokaiselle päivälle.

Kirja on näppärä & selkeä ja ohjeet tässäkin vaikuttavat helposti toteutettavilta tällaisellekin amatöörikokille. Pitää ehdottomasti kokeilla näitä, mutta mistä aloittaa kun kaikki kuulostaa hyvältä?

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.