Ennustan mässäyspääsiäistä

Aloitin aamun 30 minsan core-tunnilla ja sen jälkeen oli 45 minsan bootcamp. Tämä oli tällainen nollausstartti pääsiäiseen. Lähden tänään kotiseuduille saaristoon ja siellä en ikinä tee mitään muuta kuin syön. Hirvittää jo, miten tämä mun urheiluflow säilyy, koska polveni ei varmaan kestä lenkkeilyä. Vaihtoehtoisesti revin varastosta esiin meidän faijan punttausvehkeet ja rupean niillä tekemään jotain settiä. Saa naapurit taas ihmetellä, koska meidän isällä (81-vee) on tapana pari kertaa viikossa vetää penkki ja levytanko siihen pihalle ja punttailla siinä.

Tästä ehkä saa vähän inspistä, vaikka kaikkia juttuja ei pysty kotona tekemään.

picture_6.png

Tämän kuvan bongasin luontaistuotekauppa Life:n Live Life-lehdestä (1/2013).

Yhdestä asiasta olen varma, myös sen takia koska äiti on käskenyt leipomaan, että teen Alpron suklaapommikakkua. On hienoa muuten, että niilä on nettisivuillaan video jokaiselle respetille.

alpro.

Olen kopionut tämän kuvan ja reseptin Alpron sivuilta, mutta aion tehdä tästä vähän terveellisemmän version.

4 munanvalkuaista
4 keltuaista
300 g sokeria (aion vaihtaa steviaan)
150 g huoneenlämpöistä margariinia (aion korvata osan banaanilla)
150 g kaakaojauhetta
300 g vehnäjauhoja
4 dl Alpro Suklaajuomaa
Pussi kuivahiivaa
Tomusokeria

1. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja vaahdota keltuaiset sokerin kanssa. Lisää ensin margariini keltuaisseokseen, sen jälkeen kaakaojauhe ja jauhot.
2. Lisää Alpro Suklaajuoma, kuivahiiva ja valkuaisvaahto.
3. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada seos kakkuvuokaan (halkaisija 30 cm) ja paista 170°C uunissa 50 minuuuttia.
4. Koristele tomusokerilla!

Toivottavasti tämän nyt sitten vastaa odotuksia!

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.