Puuroa, Köpistä ja kaikkea muuta kivaa
Viime viikonloppuna olin ystäväni kanssa pyörähtämässä Köpiksessä ja olin aivan superinnoissani kun vihdoin pääsin suosittuun puuroraflaan nimeltä Grød. Käytiin kahtena aamuna syömässä puuroa – ensin Nørreportissa sijaitsevassa toimipisteessä Torvehallerneissa ja sitten kaiken alussa ja juuressa Nørrebrossa. IHANAA. Siis aivan superhyvää puuroa, ja sitä saa kaikennäköisillä lisukkeilla. Tässä kaurapuuroa, jossa pähkinöitä, rahkaa sekä omenahilloa ja toisessa kuivattua vadelmajauhetta, verigreippiä ja pähkinöitä. Suosittelen joka ikiselle Köpiksessä kävijälle! Ja puurofanaatikoille saa inspistä Grødin instagram-kuvista.
Tämä viikonloppu on ollut todella liikuntapainotteinen ja salitreenin lisäksi kävin eilen vuoden ekalla lenkillä ja olen aika yllättynyt kuinka hyvin vedin, vaikka viimeksi kävin lenkillä syyskuussa. Kuntourakkani on ollut hyödyllinen! Tämä oli se itsekehu-hehkutusosuus.
Olen huomannut myös sellaisen oudon jutun ruuan suhteen, että jos vaikka en yhtenä päivänä liiku tuntuu, että voisin syödä koko maailman, kun taas päivinä jolloin liikun paljon ei ole yhtään niin kova nälkä ja syön vähemmän. Onko tämä normaalia? Olen myös miettinyt pitäisikö taas vetää lyhyt hiilariton jakso, koska huomaan, että on jotenkin helpompi lipsua kun rajat eivät ole yhtä tarkat. Kokeilin tänään myös soveltaa perinteiselle riisiä sisältävälle sushille vaihtoehtoja. Tein merilevärullia ja riisipaperirullia, joissa oli täytteenä lohta ja eri kasviksia. Muutamiin eksyi vähän fetaa, koska minulla on meneillään joku fetakausi. Suosittelen, nämä ovat helppoja ja näitä on kätevä tehdä myös evääksi!
Ja tältä nämä näyttivät valmiina. Unohdin ostaa kalakastiketta, josta olisi tullut hyvä lisä dippiin – joten tällä kertaa dippailin vaan soijaan.