Uusi vuosi ja uudet lupaukset

Project me

Aikamoinen breikki. Omatunto iski. Tajusin, että minulla vissiin olikin muutama tunnollinen lukija, koska olen pari kuukautta kuullut sieltä sun täältä: ”koska kirjoitat sun blogiin”? Nyt taas skarpataan vaikka kuinka monennen kerran. Yritän nyt ottaa tavoitteeksi sellaisen kerran viikossa-rutiinin.

Viimesin kirjoitukseni liittyi nettitreffailun ääriesimerkkeihin ja tällä kertaa sillä saralla ei ole mitään raportoitavaa. Sain tarpeekseni ja keskityn taas itseeni. Viime vuosi oli aikamoinen jin ja jang-vuosi. Ensimmäisen puoliskon elin sellaista terveellistä jeesustelijaelämää: treenasin lähes joka päivä, en juonut alkoholia neljään kuukauteen ja menin aikaisin nukkumaan. Toisaalta tunsin itseni taivaalta tippuneeksi, enkeliksi, koska olin levännyt ja täynnä energiaa. Kesällä alkoi hiljalleen repsahdus. Se varmaankin johtui siitä, koska kaikki halusivat juhlia uutta työtä kanssani ja perkule niin halusin minäkin! Syksy meni paljolti reissailuun, valvomiseen ja juhlimiseen. En kadu mitään, hauskaa on ollut!

Nyt olen taas siinä terveysvaiheessa. Olen kuukauden verran juonut aamuisin jotain ihme terveyssmoothiesekoitusta, jossa on spirulinaa, chlorellaa, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, seesamsiemeniä ja mitä hedelmiä ja marjoja kotona sattuu olemaan. En tiedä johtuuko siitä, mutta on ollut ihan hyvä ja energinen olo. Sitten olen myös muuttanut muitakin rutiineja kaverien vinkkien perusteella: kasvonpesuun käytän nykyään mustasaippuaa, kosteusvoiteena kookosöljyä ja hiustenpesuun palashampoota. Aussien miracle moist-hoitoaineesta en tosin koskaan luovu. Se on ainoa mikä pitää röllipehkon aisoissa. Voin kertoa, että tuo kookosöljy tekee ihmeitä iholle jos on vähäänkään näppyjä! Hulivilimeininki on nyt myös breikillä. Haluan tuntea itseni taas upeaksi.

Kaikkeen pystyy, perkule!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.