KUORINTAÖLJY

Makaan riippumatossa lasitetulla parvekkeellani, aurinko paistaa ja tuntuu että kesä ei ole enää kaukana. Okei, jos siirrän katseeni pois tietokoneen ruudulta näen, että ulkona on oikeasti harmaata ja tuulee niin että tuntuu että puut kaatuvat. Mutta minun parvekkeelleni ei kuitenkaan tuule ja aurinko paistaa joten on kesä. Piste.

Koko talven kun on pukeutunut niin että hyvä kun nenä näkyy takin, kaulahuivin ja villapaitojen alta ei ole tullut kiinnitettyä riittävästi huomiota ihon kuorimiseen ja kosteuttamiseen, vaikka pitäisikin. Nyt on hyvä aika alkaa kuorimaan ja kosteuttamaan ihoa kesäkuntoon.

Sain syntymäpäivälahjaksi ystävältäni itsetehtyä kuorintaöljyä. Olen kokeillut lähes kaikkia mömmöjä mitä kaupasta löytyy ja täytyy myöntää että tämä kuorintaöljy oli parasta mitä olen eläessäni kokeillut! Se on nykyään minulla lähes jokapäiväisessä käytössä ja ilman sitä suihkussa käyminen ei ole enää sama asia.

IMG_7220.JPG

Sokeri kuorii ihoa ja öljy jättää ihanan kosteutetun tunteen. Tekosyynä ei voi ainakaan käyttää sitä ettei tarvittavia aineksia löytyisi lähikaupasta, tai että tekeminen veisi liikaa aikaa. Voisin jopa melkein vannoa että kerran kokeiltuasi et suostu enää vaihtamaan mihinkään muuhun. 

IMG_7221.jpg

Kaikki mitä tarvitset on lasipurkki, johon sekoitat kaikki ainekset keskenään. Helppoa. Halutessasi voit värjätä koko sötkötyksen elintarvikevärillä.

Sitten ei muuta kun iho kohti kesäkuntoa ja kookoksen tuoksuisia suihkuhetkiä.

– Emily 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *