MÄÄ OPISKELE SUPERFOODEI

IMG_4779.jpg

Smoothie, tuo ihana tapa sekoittaa kaikki terveellinen juomaksi, laittaa lasiin ja nauttia pillillä. Nykypäivänä on helppoa kun kaupunki on pullollaan toinen toistaan ihanempia salaattibaareja ja raakakakkukahviloita jotka tarjoavat terveellisiä, puhtaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ainakaan tarjonnan puutetta ei siis voi käyttää tekosyynä sille, ettei söisi puhtaasti ja terveellisesti kiireessäkin. 

Syön paljon smoothieita, mutta jostain syystä olen jäänyt jollekin kivikautiselle tasolle niiden kanssa. Yleensä smoothieni pohja koostuu maitorahkasta, marjoista ja kaurahiutaleista. Sitten lisätään sekalainen määrä superfoodeja kuten macaa ja spirulinaa. Lopputuloksena on kaikkea muuta paitsi raikas, kevyt juoma.

Kävin muutama päivä sitten tutustumassa hieman erilaiseen ja huomattavasti parempaan tapaan tehdä smoothieita. Olen lukenut ja kuullut paljon vihersmoothieista, mutten ole kuitenkan koskaan uskaltanut lähteä kokeilemaan salaattien sekoittamista tehosekottimessa. Omaan korvaani se vain kuulostaa siltä, ettei se yksinkertaisesti voi olla hyvää. 

IMG_4784.JPG

Turkulainen Pure Foodin erikoisosaamista ovat mm. erilaiset raakakakut ja superfood- pirtelöt. Parasta tässä yrityksessä on se, että he jakavat vinkkejään ja reseptejään niin sanotuissa workshopeissa, joissa pääsee kokeilemaan ja maistamaan erilaisia herkkuja. Itse kävin muutama päivä sitten tutustumassa heidän tapaansa tehdä smoothieita. 

Täytyy myöntää että tuo ilta kyllä kumosi kaikki ennakkoluuloni etenkin vihersmoothieita kohtaan ja tilalle sain paljon uusia ideoita ja inspiraatiota. Suosittelen ehdottomasti osallistumaan. Seuraavaksi odotan pääsyä raakakakkuworkshoppiin ja mikäli se on yhtään niin hyvä kuin tämä, lupaan etten leivo tavallisia juustokakkuja enää ikinä!

IMG_4785.jpg

IMG_4787.jpg

IMG_4793.jpg

Heti kun saan tuotekehittelyn valmiiksi, lupaan jakaa uudet suosikkireseptini täällä!

– Emily

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *