OTA RENNOSTI JA SYÖ PIZZAA

Kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät osaa olla tekemättä mitään ja kalenterin pitää jatkuvasti olla täynnä. Vapaapäivänä hyppään aamulla ylös ja tiedän heti mitä haluan päivän aikana saada aikaiseksi. Pitää siivota, pestä pyykkiä, laittaa ruokaa, treenata, nähdä ystäviä, laittaa lisää ruokaa, shoppailla, sisustaa… Se, että pitää tehdä on huono juttu ja etenkin yhdistettynä perfektionismiin saadaan aikaan se että ei osaa koskaan osaa ottaa rennosti, vaan elämän täytyy jatkuvasti olla täydellistä ja keksimme jatkuvasti jotain mitä korjata. Tällä tyylillä elämä muuttuu suorittamiseksi ja elämästä nauttiminen unohtuu. Väitän että meistä jokainen tunnistaa joskus toimineensa näin. Unohdamme nauttia siitä mitä teemme ja olla iloisia siitä mitä meillä on. Itse olen tehnyt kovan työn opetellessani ottamaan rennosti ja olemaan epätäydellinen

IMG_7376.JPG

Meidän pitää oppin kuuntelmaan itseämme jotta tiedämme koska pitää höllätä. Minulla on muutama viime viikko tuonut suuria elämänmuuksia ja nyt tuntui siltä että tarvitsen muutaman päivän hiljaisuutta ja rentoutumista. Pullo viiniä, hyvä ruoka ja sohva on kaikki kalenterimerkintäni tälle viikonlopulle.

Olen jo kauan halunnut kokeilla tehdä pizzoja kesäkurpitsasta. Ihan täydellinen iltapala jonka tekemiseen menee vain muutama minuutti.

IMG_7350.jpg

KESÄKURPITSAPIZZA

1 iso kesäkurpitsa

n. 1 dl tomaattimurskaa

2 kpl pieniä salamitikkuja viipaloituna

1 kevätsipuli hienonnettuna

juustoraastetta

suolaa, pippuria, tuoretta oreganoa

Viipaloi kesäkurpitsa ja levitä viipaleet uunipellille. Levitä päälle tomaattimurska, salamiviipaleet, kevätsipuli, mausteet ja juustoraaste ja paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa kypsynyt. Helppoa ja nopeaa. 

IMG_7356.JPG

IMG_7371.JPG

IMG_7391.jpg

Ihanan rentoa viikonloppua, muistakaa nauttia elämästä 

 

Emily

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.