Esittelyssä: BOSCH PFS 5000E maalin ruiskutusjärjestelmä

Blogiyhteistyössä: BOSCH

Kun naapurimme joitakin vuosia sitten maalasi maaliruiskulla aitaansa, ajattelin, että se on taas jonkun sortin hifistelyä ja laiskan miehen maalaustaktiikka. Punaisessa remonttituvassa meillä tulee maalattavaa pintaa TODELLA PALJON ja uskon, että saan kumota aikaisemman ajatteluni maaliruiskuista..Kuten kerroin aikaisemmassa jutussa testaan BOSCHIN tuotteita remonttimme aikana ja tällä kertaa tarkasteluun pääsee BOSCH PFS 5000E maalin ruiskutusjärjestelmä

BOSCH PFS 5000E maaliruiskujärjestelmä terassipöydän maalausta kuva 2.png

BOSCH PFS 5000E maaliruiskujärjestelmä.png

BOSCH PFS 5000E maalin ruiskutusjärjestelmä mahtuu helposti yhteen reilumman kokoiseen kauppakassiin ja näin se on helppo ottaa vaikka mökille mukaan. Tutustuttuani esitteisiin ja tuotesivulla olevaan videoon, maaliruiskukone vaikuttaa todella monikäyttöiseltä! Itse sain muutaman idean videosta kivoista käyttökohteista ja uskon, että maaliruiskun avulla säästämme paljon aikaa. Tuote ei ole painava eikä siinä ole liikaa monimutkaisia osia – se on mulle ei- teknisenä ihmisenä yleensä kaiken a ja o, jotta jaksan käyttää uutta kapistusta. Manuaali löytyy myös Boschin sivuilta täältäRemontin keskellä elävät lapset (varsinkin pienin) ovat todella kiinnostuneita kaikista uusista työkaluista. Kerrankin mulla on heille esitellä jotakin:) Pistooliosa oli ihan hitti! 

BOSCH PFS 5000E maaliruiskujärjestelmä terassipöydän maalausta kuva 10.png

Tämä maalin ruiskutusjärjestelmä on ns. järeämmästä päästä ja soveltuu siis moneen. Uskomatonta mutta suosistushinta on vain 199€, mielestäni se on pieni hinta varsinkin siitä miten paljon sillä voidaan säästää aikaa esimerkiksi meidän kaltaisessa remonttikohteessa, jossa tullaan maalaamaan: seiniä, kattoa, palkkeja ja mitäköhän kaikkea muuta! BOSCH PFS 5000E soveltuu kaikkien maalilaatujen ruiskuttamiseen ohentamatta. Sillä voidaan ruiskuttaa jopa punamultaakin ohentamatta, joten maaliruiskun käyttö ei jää vain sisätiloihin. Ruiskutusjäljestä saadaan tasainen ruiskutetaanpa sitten ylöspäin kattoon tai alas lattiaan. Maalia on helppo lisätä ja sitä mahtuu säiliöön 1000ml. 

BOSCH PFS 5000E maaliruiskujärjestelmä Julle pistoolin kanssa.png

BOSCH PFS 5000E maaliruiskukone kuva 3.png

BOSCH PFS 5000E maaliruiskukone kuva 6.png

Nettisivuilta löytyy hyvä tuote-esittelyvideo BOSCH PFS 5000E:stä ja rautakaupasta löysin vielä muutaman printtioppaan. ALL Paint- teknologian ansiosta maaliruisku sopii maaleille, lakoille ja lasyyreille. Eri tyypeille on omat suuttimet, jotka kulkevat laitteen mukana helposti kannen alla suojassa. Pieni harja on puhdistusta varten. Tässä järeämmässä versiossa on 4 metrin pituinen letku, mikä kieputetaan koneen ympärille ja se pysyy siinä hyvin. Integroitujen pyörien avulla sitä on helppo liikuttaa ja voidaan siirtyä maalausurakan edetessä. Punainen nappi on jalkakytkin laitteen päälle- ja poiskytkemiseksi. Maalin levitystä ohjaavaa ilmamäärää voidaan myös säätää portaattomasti.

BOSCH PFS 5000E maaliruiskukone kuva 2.png

 

Seuraavassa jutussa testaan tätä maaliruiskua. Aiheesta siis lisää pian!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *