Pihahaaveita, OSA 2

Sataa. Syksy on tullut ja piha on sateen jäljiltä märkä. Samaisena kesäiltana kun siemailin roséviiniä ja löysin pihakeinuideoita Pinterestistä, löysin myös alla olevia leikkialueideoita. Pihahaaveet jäävät nyt ensi kesäksi, ja mietin tarvitsevatko 3- ja 5- vuotias vielä leikkialuetta. "Kaupungissa" asuneena marssimme aina lähimpään isoon leikkipuistoon, jossa tapasimme lasten kavereita sekä äitikavereita mutta täällä "maalla" on kiva puuhastella omalla pihalla, koska hommia riittää. Siksi on myös kiva, että lapsille riittää puuhaa..

Pienimmät poikamme ovat todella energisiä pakkauksia ja kovia kiipeilemään. Remontin purkuvaiheessa he kiipesivät kätevästi ison vaihtolavan ohuita tankoja pitkin ylös mutteivät onneksi hypänneet purkulavalle! Pojat toivovat myös jotakin kiipeilyseinää ja muuta liikuntapuuhaa tulevaan kotiimme. Toiveita kuunnellaan:)

Puiset leikkitelineet sopisivat hyvin metsämäiseen tonttiimme. Ainoa tasainen paikka on kuitenkin tontin alaosassa, mikä on aika kaukana itse talosta. Sinne voisi sijoittaa myös trampoliinin, joka on nyt sijoitettu rinteeseen.

Vai tarvitsevatko 3-, 5- ja 9- vuotias leikkialuetta? Olisi kiva nähdä myös teidän lukijoiden erilaisia leikkialueita!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.