Punainen remonttitupa testaa BOSCH- sähkötyökaluja koko remontin ajan

Purkutalkoot lyöty kalenteriin ja kalenteri kertoo TJ 26. Mua alkaa jo jännittää - niin hyvässä kuin pahassa:)

Mutta se on varmaa, että tämä remontti ei ole mikään pieni remontti! Kesäksi on palkattu yksi kokoaikainen remonttimies, vähän sukulaisapua sekä mies pitää 6 viikkoa lomaa, joka kuluu työmaalla. Mun rooli on puuhastella lasten kanssa 10 viikon ajan..auts! Keväällä, kun laitoimme nykyisen kotimme myyntiin ja teimme vielä viimeisiä pikkuremppoja, mies päätti aloittaa työkaluvarustelun hyvissä ajoin. Vuosien saatossa kaappiin on kertynyt milloin mitäkin konetta, joista viimeisimpänä Professional- sarjan akkuruuvinväännin ja akkuiskuruuvinväännin. Viime viikkoina on autettu myös ystäväperheen remontissa, joten kunnon vermeille on ollut käyttöä. 

Kuvassa: Professional- sarjan akkuruuvinväännin GSR 18 V-LI

Kuvassa: Professional- sarjan akkuiskuruuvinväännin GDX 18 V-LI

Remonttibudjetointia tehdessä on muuten hyvä huomioida myös remonttiin valmistautuminen: mm. hankittavat työkalut ja asumiskulut, jos remontin ajan täytyy asua evakossa. Näistäkin kertyy ns. lisäkuluja, jotka kannattaa OIKEASTI huomioida.

 

Saan ilokseni ilmoittaa, että BOSCH on mukana sponsoroimassa remonttitalkoitamme! Saamme testata remontin aikana mm tarpeellisia sähkötyökaluja, joitakin käytän myös jatkossa sisustussuunnittelijan ammatissani - siis harjoittelen käyttämään ainakin joitakin:) Jo aikaisemman remontin yhteydessä saimme todeta, että tarkoituksenmukaisilla työkaluilla voidaan säästää aikaa ja vaivaa..aika on meidän tapauksessamme myös rahaa!

BOSCH tarjoaa blogiini kesän aikana myös joitakin tuotearvontoja, joten pysyhän kuulolla!

BOSCH- sähkötyökaluja  myydään mm.: K-Rauta, Rautia, Motonet, Kodin Terra, Bauhaus, Tokmanni, Prisma ja S-Rauta

Valikoimasta löydät sähkötyökalut harrastaja- ja ammattikäyttöön sekä puutarhatyökalut

Ensimmäisenä testiin pääsee digitaalinen laseretäisyysmittalaite PLR 15

Pienet työmiehet ahkeroivat jo ennen varsinaista remonttia. BOSCH- nimellä löytyy lelukaupoista työkaluja myös lapsille.

Kommentoi