Shampoopulloteline valittu

Meidän shampoopullotelineeksi valikoitui suomalainen bbuddy. Jokin aika sitten näin bbuddyn eräässä alan liikkeessä mutta myöhemmin en enää muistanut sen nimeä..Onneksi se tuli vastaan eräässä toisessa blogikirjoituksessa ja kuvat nähtyäni olin melko varma, että vertailutyön jälkeenkin se kotiutuu meille. 

Bbuddy on  suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. Tuotteen takana ovat Tiia ja Russel, jotka kehittivät shampoopullotelineen DuPontin Corianista moderniin skandinaaviseen makuun. Materiaali on antibakteerinen ja helposti puhdistettavissa. Bbuddy- shampoopullotelinettä valmistetaan Corian- keittiötasojen hukkapaloista. 

Omaan ostopäätökseeni vetoaa usein tuotteen tarina ja juuri se, että tuote on tehty kierrätysmateriaalista tai jonkin toisen tuotteen hukkamateriaalista.

Bbuddy on jo matkalla ja uskon, että postimies tuo sen jo tänään ovelle:) Siispä saatte pian kuvia nähtäväksi kylpyhuoneesta. Löysin myös tyyliin sopivat muut vessan asusteet, jotka lähtivät tilaukseen. Niitä odotellessa. Melkein siis yksi kodin tila valmis (jos ei kurkata suihku/wc- seinän toiselle puolelle, josta puuttuu kodinhoitohuoneen kaapistot).  

Lisätiedot: www.bbuddy.me

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.