Työmaakäyntiä ja tarkkuusmittoja

Kököstö kelistä huolimatta pitkä päivä oli onnistunut ja tuntuu, että remonttisuunnitelmat ovat pian plakkarissa. Päivä työmaakäyntiä, nopeasti kodin kautta hakemaan rattaan ja päiväkodille - ilta päättyi ensimmäiseen maaliini mammafutisjengissä Helsingin Naisten piirisarjassa, jonne juuri liityimme ja pelasimme siellä ensimmäisen pelimme.

Tänään otin testiin BOSCH:in PLR 15 digitaalisen laseretäisyysmittalaitteen. Mittalaite myydään kätevässä peltiboksissa pattereineen päivineen. Aion säilyttää pikkutuholaisten ja paremman löydettävyyden takia laitteeni boksissa jatkossakin. Laite on niin kevyt ja pieni etten meinannut uskoa todeksi. Sitä ei oikeastaan pysty käyttämään väärin. Nappia alasvetämällä se menee päälle ja mittaaminen voi alkaa. Hold- toiminnon avulla se tallentaa edellisen mittalukeman näkyviin uutta mittaa otettaessa. Näin kirjaaminen omiin muistiinpanoihin on helppoa ja nopeaa.

Sisustusarkkitehti Timo Mikkosen/ POIAT kanssa kävimme läpi piirrustukset ja kohteen tilat ja muutokset. Kurkkasimme myös miltä kylmävintillä näyttää. Osa alla olevista rakenteista jää edelleen arvailun varaan ja selviää vasta purkuvaiheessa. Iltapäivällä tapasin vielä lvi- asiantuntijan, joka katsoi vesi- ja viemäröintiin liittyvät asiat.

Tarvitseeko sinun mitata pimeissä paikoissa tai tiloissa, joissa liikkuminen on hankalaa (kuten kylmävintti)? Siihen BOSCH PLR 15 digitaalinen laseretäisyysmittalaite on hyvä helpotus.

Testasin BOSCH PLR 15 laseretäisyysmittalaitetta ja sen käyttö on todella helppoa. Mielettömän kevyt ja pieni laite on helppo sujauttaa vaikka taskuun.

Sadepäivän selfiet. Aamulla keli näytti ankealta. Koska työmaakäynneillä liikutaan myös usein ulkotiloissa, on hyvä pukea mukavat ja asianmukaiset vaatteet. Illalla ei enää satanut ja oma iltani päättyi ensimmäiseen futismaaliini ever. Onnellisena nukkumaan:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.