Uusi syksy

Uusi syksy on meille enemmän kuin tervetullut! Monessa perheessä syksy tuo mukanaan muutoksen tuulia; uusi työpaikka, lapsi aloittaa päivähoidossa tai aloittaa koululaisena. Meille viime kesä ja syksy tarkoitti monia muutoksia. Kesällä muutettiin Helsingistä Porvooseen ja aloiteltiin remonttia, joka jatkui kiivaammin syksyllä. Lapset aloittivat uudessa päiväkodissa ja vanhin siirtyi uuteen kouluun sekä uuteen seuraan harrastuksen puitteissa. Viime syksy tarkoitti meille asumista asuntovaunussa marraskuun alkuun saakka ja elelyä käytännössä pihalla mökkiolosuhteissa täysin säiden armoilla. 

Viime kesä oli onneksi aurinkoinen ja lämmin, pelastukseksemme koko syksy oli pitkään lämmintä. Jos tämä kesä olisi ollut viime kesä, en ehkä olisi pysynyt kolmen vilkkaan pojan kanssa järjissäni..Tänä syksynä puhaltavat uudet tuulet! Saimme nauttia pitkästä yhteisestä kesälomasta, onneksi myös etelässä auringon alla:) Muutenhan kelit ovat olleet aika ankeat. Noh, sadepäivät ollaan yritetty nikkaroida sisällä monen moista projektia ja koti rakentuu pala palalta. Lomalla ollaan saatu suunnitella lastenhuoneita, tehty vähän pihahommia ja kurkattu muuttolaatikoihin, jotka ovat olleet suljettuina yli vuoden ajan. 

Alkuviikosta oli muutama aurinkoinen ja lämmin ilta. Miehen tullessa töistä omat hermot olivat jo melko kireällä ja pieni oma hetki oli kaivattua. Lasten syödessä iltapalaa heitin pitkästä aikaa juoksukamat päälle ja suuntasin ulos. Tajusin, että sinä iltana siihen oli mahdollisuus pitkästä pitkästä aikaa. Uusi syksy tarkoittaa siis meille tänä vuonna myös omaa aikaa:) Ja vähemmän remonttia..

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.