Wc puretaan

Tämä näky ylätontilta roinan kera takana kauniit kukat on aika tuttu. Tällä kertaa lähti wc. Wc lähti juuri "sopivasti" päivää ennen kun kotiuduimme tähän loma-asumiseen Porvooseen. Tätä ennen pönttö oli ainoa, mitä jäljelle jäi purkuvaiheessa vaikka saunan ja suihkuosaston purkua tehtiin edelleen..wc, kph ja sauna osoittautuikin kaameaksi purkuprojektiksi ja sen uudelleen tekeminen vaatii "vähän" töitä.

Hehkeä 70- luvun wc- kyltti takuuvarmasti muovia. Wc, kylpyhuone ja sauna on tehty niin päin honkia kuin vain voi tehdä. Onneksi lahoa tai hometta ei ole levinnyt taloon sisällepäin mutta tämä osa talosta ei tule olemaan teemalla "pientä pintaremonttia" (kuten ei ehkä koko talokaan).

Wc: n ennen kuvat

Remontin aikainen wc on elinehto tontilla. Katselin erilaisia vaihtoehtoja työmaakopeista vessoineen ja suihkuineen sekä vuokrattavia wc: itä, jotka tyhjennetään aika ajoin mutta järkevimmäksi vaihtoehdoksi nousi Biolanin erotteleva kuivikekäymälä tai Kompostikäymälä. Tutustu Biolanin kuivakäymälöihin täältä.

Asennuksesta löytyy tietoa Biolanin sivulta sekä helposti ymmärrettäviä videoita

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.