Kiire yllätti kotirouvan

Heti Balilta palauttuamme iski pienoinen stressi. Seuraavat viikot tulevat olemaan täynnä ohjelmaa. Muutaman viikon sisällä saamme useita ystäviä vieraaksemme, joten päivät tulevat täyttymään mahtavasta seurasta, hyvästä ruoasta ja matkustelusta Singaporen sisällä ja muualla. Tätä on odotettu! 

Ensimmäinen vieraamme saapuu huomenna ja sitä ennen olisi vielä siivottava asuntomme lattiasta kattoon ja valmisteltava koti muutoinkin vieraskuntoon. Tämä expat-rouva ei ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia siivoojaa, saamattomuus kotiavun kanssa kostautuu.

Kiirettä ei muutoin pitäisi, mutta nyt on myös aika ottaa uusi vaihde hääjärjestelyihin, vierasmäärän vahvituttua. Järjestämistä riittää siis cateringin, hääpaikan, bändin, Alkon ja muiden kanssa asioita sopiessa, pappipalaveria suunnitellessa ja muissa to do -listan kiireellisyysjärjestykseen listatuissa asioissa. Todennäköisesti noin miljoona pikkuasiaa on jo matkalla unohtunut.

Harmaita hiuksia tuottavat erityisesti yhteydenottoihin vastaamatta jättävä kampaaja sekä se fakta, etten ole vieläkään löytänyt sormusta, enkä tiedä milloin sitä ehtisimme edes katselemaan. Eihän vihkisormus ole niin tärkeä yksityiskohta, eihän?

Lisäksi olisi pidettävä kiinni urheilurutiineista ja muista tapaamisista. Treenattava olisi 24.11 järjestettävää Vertical Marathonia varten ja muutoinkin nyt olisi pysyttävä hyvässä kunnossa kaikesta matkustelusta ja syöpöttelystä huolimatta.

Kiirettä siis pitää tällä hetkellä, mutta en valita, sillä kalenterissani on vain ja ainoastaan ihania asioita. Kivoista asioista stressaamisestakin saa varmasti hermonsa kiristymään ja menettämään yöunensa. Ainakin toistaiseksi yritän itse pitää asiat omissa mittasuhteissaan ja nauttia tästä hetkestä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *