Lady of Leisure

Niin, mitä minä täällä sitten arkipäivisin teen? Vaikka leijonanosa arkipäivistäni ei tällä hetkellä kulukaan iloisesti toimistolla ja ruuhkissa, olen saanut päiväni kulumaan yllättävänkin nopeasti. Aika on mennyt esimerkiksi kodin kuntoon laittamiseen ja lukemattomiin Ikea-reissuihin, hääpuvun kankaiden metsästämiseen ja kaupunkiin tutustumiseen. Arkipäiviin olen saanut kuria ja ruutiinia aamu-urheilulla, joko uimalla tai kuntosalilla ja sen jälkeen lähtenyt lounaalle ja erilaisten asioiden hoitoon. Lomamoodista on siis todellakin irtaannuttu.

Välillä pitää otta ilo irti, ei tämä vapaa-aika ikuisesti kestä. Siksi torstaina vietin vähän rennompaa päivää, nauttien nykyisestä Lady of Leisuren statuksestani.

Aamu alkoi tuorepuristetulla appelsiinimehulla. Tuorepuristettu appelsiinimehu on eräs parhaista keinoista aateloida arkipäivä. Samppanja on tietysti se paras, mutta se täytyy säästää viikonloppuihin.

image_2.jpg

Sitten treeniä, mutta sitä parasta ja vähiten hiostavinta. Allas oli yksin minun.

image.jpg

Uinnin jälkeen oman kadun kasvisravintolaan, jossa erittäin hyvä kolmen ruokalajin lounas. Kun kerrankin siihen on aikaa.

image.jpg

image_7.jpg

image.jpg

Päivän agendalla oli kirjakaupan löytäminen ja paikalliseen kirjallisuuteen tutustuminen. Se olikin yllättävän vaikeaa. Löydettyäni lopulta valtavan kirjakaupan, joka edes myy paikallista kirjallisuutta, käsitti senkin Local Literature -osasto kaupan kymmenestätuhannesta noin kaksi hyllymetriä.

Rankka päivä piti palkita afterworkilla uuden hyvän kirjan ääressä. Ei voi valittaa.

image_5.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *