Lempipaikka

Etsin aina uusia lempipaikkoja. Niitä hiljalleen tutuksi tulevia paikkoja, joissa viettää aikaa. Paikkoja, joissa on tiettyä tunnelmaa sekä tietysti sopiva ruoka- ja juomatarjonta. Rakastan uusin ravintoloihin, kahviloihin ja baareihin tutustumista ja mietin aina olisiko tämä se paikka. 

image.jpg

Minulla on ollut useita lempipaikkoja ja olen melko kevytkenkäinen lempipaikkasuhteessani. Kun ihanampi löytyy, ylennän sen häpeilemättä lempipaikakseni ja edellisen saatan jopa unohtaa.

Helsingissä minulla oli monia lempipaikkoja, jotka tulivat ja menivät. Viimeisimmän paikkaihastuksen koin heinäkuussa, kun löysimme kotimme lähistöltä Helsingin parhaan tapasbaarin. Oli melkein sääli jättää tuo uusin paikkaihastukseni ja muuttaa uuteen kaupunkiin. 

image_23.jpg

Nyt kun minulla on paljon aikaa eikä toimistoa, olen katsellut sillä silmällä sopivia kahviloita, joissa viettää aikaa ja myös työskennellä. Muutama potentiaalinen on jo löytynyt, mutta etsintä on vielä käynnissä.

Tällä hetkellä olen iskenyt silmäni yhteen erittäin potentiaaliseen kahvila/baariin, johon päädyin sattumalta lauantaina. Sijainti joen varrella, hauskannäköinen sisustus ja herkullinen drinkkilista kiinnittivät heti huomioni. Palvelu oli vähän hitaanlaista, mutta se ei minua yleensä häiritse, tunnelma on tärkein.

image.jpg

Hyvä kahvi, wifi ja se, että paikka ei sijaitse ostokeskuksessa, ovat Singaporen mittakaavassa jo kovia saavutuksia. Voisiko tämä olla uusi se paikka?

En ole vielä päässyt uudelleen tuohon potentiaaliseen lempipaikkaani, sillä se sijaitsee valitettavan kaukana kotoa ja päivittäisistä kulkureiteistäni. Mutta kuten Michelin-opaskin luokittaa, on paikkoja, jotka ovat matkan arvoisia.

Kenties tämä on, kenties ei, kerron kyllä miten romanssimme tästä kehittyy.

image.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *