Mökkiremontti

Puutarhamökki on rakennettu vuonna 1985 ja on siihen nähden erinomaisessa kunnossa. Pitää varmasti paikkansa kun välittäjä sanoi, että parasta huoltoa mökille on uusi omistaja säännöllisin väliajoin. Itse olen mökin neljäs omistaja ja haluan hyödyntää oman alkuinnostukseni pienellä pintaremontilla ja toki sisustamalla paikat oman tyylin mukaisesti.

Pientä tuumaustaukoa ovat aiheuttaneet lastulevy/pinkopahviseinän kolot, johon en sellaisenaan uskalla tapetoida päälle sillä pelkään tapetin mahdollista repeämistä. Riski tähän ei kai ole kovin suuri, mutta päätin kuitenkin kitata kolot piiloon sillä seinällä, johon tapetti olisi tulossa. Olen hifistellyt Boråstapeterin mallistoa jo pidemmän aikaa, enkä malttaisi odottaa että saan maalaushommat ensin valmiiksi!

Tällä hetkellä on vielä sellainen fiilis, että haluaisin olla mökillä koko ajan ja jo parin päivän tauko tuntuu ikuisuudelta. Syksy kuitenkin hiipii nurkan takana, joten koitan tehdä vielä tämän vuoden puolella mahdollisimman paljon ennen kuin illat ovat jo ihan pimeitä.

koti remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *