Voiko mökillä yöpyä?

Tätä kysytään usein ensimmäiseksi, eli voiko puutarhamökissä yöpyä? Toki voi! Mökissä on kahden hengen suuri vuodesohva ja lisäksi parvelle mahtuu pari henkilöä nukkumaan patjoilla. Lämmitystä hoitaa ilmalämpöpumppu, joka on erittäin hyvä myös tarvittaessa viilentämään kesällä (jos nyt sellaisia helteitä pitkäksi aikaa joskus tulisi). Toistaiseksi olemme ehtineet viettää mökillä vasta yhden yön ns. testimielessä (emme tosin nukkuneet kovinkaan hyvin) ja tarkoitus olisi nyt fiksata parvea vielä hieman viihtyisämmäksi. Aika näyttää, tuleeko sitä jatkossa nukuttua enemmän ylhäällä vai alhaalla.

Haluaisin tapetoida parven seinän, mutta vino katto tuo hommaan omat haasteensa, joten päädyn sen vuoksi luultavasti vain maalaamiseen. Muutoin ajattelin pitää sisustuksen aika minimaalisena, sillä tila ei tosiaan ole kovinkaan iso ja sinne on vaikea nostaa mitään kapeista portaista. Edellisillä omistajilla oli parvella jopa tv ja stereot, mutta itse tykkään pitää nukkumistilan rauhoitettuna paikkana.

Mökki on myös muilta osin varusteltu aika mukavasti pidempääkin oleskelua varten – keittiöstä löytyy liikuteltava induktioliesi, mikro, vedenkeitin, paahdin ja tietysti myös jääkaappipakastin. Oma kemiallinen wc on tosi kiva lisä ja normaalit vesivessat löytyvät viereiseltä parkkipaikalta. Alueella on myös remontoidut suihku- ja saunatilat ja lisäksi pieni uima-allas. Kerhotalossa en ole vielä käynyt, mutta ilmeisesti sieltä löytyy myös pyykkikone yms muuta tarpeellista. Näillä myyntipuheilla olin itse vakuuttunut, että viikonkin yhtäjaksoinen majoittuminen varmasti onnistuu mökillä. Ja jos ei onnistu, niin pääseehän sitä sitten vartissa kotiin… 🙂

koti sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *