Ladataan...
Raisa ja Ellu

Olimme suunnitellut ihanaa hömppälauantaita yhdessä Raisan kanssa jo pitkään;  hyvää ruokaa, shoppailua, viiniä ja maailmanparannusta. Kalenterit oli katsottu, päivä varattu eli kaikki oli toteutusta vaille valmista. Suunnitelma sai kuitenkin yllättävän käänteen; posti toi kutsukortin lapsenlapsen yksi- vuotis synttäreille.....

Kyllä, olin totaalisesti unohtanut pienokaisen syntymäpäivän. Samaan syssyyn tunnustan, että ohimenevän hetken mietin, miten voisin pitää kiinni alkuperäisestä suunnitelmastani. Järki kuitenkin voitti; sovimme Raisan kanssa uuden ajankohdan ladien-lauantaille ja minä suunnistan saamani kutsun mukaisesti juhlistamaan pikku prinsessan ensimmäistä syntymäpäivää.

Yhteenvetona voin kuitenkin todeta, että Vuoden äiti -ehdokkuus on aina kiertänyt minut kaukaa ja samoin näyttää käyvän Vuoden mummi -ehdokkuudelle.

Ellu

 

Ladataan...
Raisa ja Ellu

"Se vihreä nappi on sitä varten että halutaan tutustua paremmin" viestitti uusin tinder-matchini. Olen niin samaa mieltä. Miksi sitten suurin osa ei reagoi mitenkään. Ollaan palattu lankapuhelimen aikaan: odotetaan että puhelinnumeron antamisen jälkeen mies ottaa yhteyttä. Eikä aina ottanut. Nyt sama toistuu Tinderissä, match tai ei match, sama vaikutus.

Tämän astetta fiksumman tinder-matchini kunniaksi ja muutenkin maanantain piristykseksi ostin itselleni kirkkaimman kukkakimpun jonka lähikaupasta löysin. Sen ja monien kynttilöiden ansiosta ei ulkona riehuva marraskuinen myrsky haittaa yhtään.

Suosittelen!

Raisa

Ladataan...
Raisa ja Ellu

En pidä tästä vuodenajasta yhtään! Marraskuu edustaa minulle pimeyttä, koleutta, kurjuutta ja synkkyyttä. Elämä on yhtä sameaa kun yllä oleva kuva.  En voi sietää sitä, että aamulla töihin lähtiessä on pimeää ja sama pimeys odottaa ulko-oven takana töistä lähtiessä. Marraskuussa minun on erityisen vaikea syödä terveellisesti ja liikkua. Joka vuosi tähän aikaan mietin kaikkia mahdollisia keinoja muuttaa ulkomaille tai vähintäänkin pitäisi varata matka johonkin lämpimään. Marraskuu herättää kateellisen minäni; kadehdin heitä, jotka viettävät talvikuukaudet kaukana tästä viimasta ja pimeydestä.

Toistaiseksi en ole keksinyt mitään hyvää, mikä tapahtuisi tämän kuukauden aikana. Olen erityisen ilahtunut kun kuukausi vaihtuu ja voi keskittyä uuden vuoden ja sitä myötä tulevan kevään odotteluun.

Ellu

Pages